- Reaksiyon skoru
- 452
Arkadaşım steamden bugün forza Horizon 4 ve forest aldı. Forest hesaba geldi. Forza yok. Acilll yardım. (İninal hesabından para kesildi.)
Profilinde oyunlar bölümünde veya mağazada görünüyorsa oradan deneArkadaşım steamden bugün forza Horizon 4 ve forest aldı. Forest hesaba geldi. Forza yok. Acilll yardım. (İninal hesabından para kesildi.)
mağazaya forza horizon 4 yazıp kütüphaneye eklesin, oynayada basabilir.Arkadaşım steamden bugün forza Horizon 4 ve forest aldı. Forest hesaba geldi. Forza yok. Acilll yardım. (İninal hesabından para kesildi.)
Söyleyeyimmağazaya forza horizon 4 yazıp kütüphaneye eklesin, oynayada basabilir.
mağazaya forza horizon 4 yazıp kütüphaneye eklesin, oynayada basabilir.
Yok yaptık olmuyor.Şurada ki linkten satın alınmış mı kontrol edin satın alındı olarak gözüküyorsa steam arayüzünde kütüphane kısmından oyunu arayıp indirebilirsiniz![]()
Sign In
store.steampowered.com
Satın alınmış gözüküyormu ? oranın da bir ekran resmi atarmısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok yaptık olmuyor.
Satın alınmış gözükmüyor.hala daha satın al yazıyorSatın alınmış gözüküyormu ? oranın da bir ekran resmi atarmısınız