Teşekkur ederım darısı sızlere nasıp olsunHayırlı Olsun Sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
Kazasız belasız kullan inş, hayırlı olsun. Birkaçta foto atta gönlümüz şenlensin yeni şeyler görelim.Arkadaslar Herkese cok tesekkur ederım buradan cok yararlı tavsıyerde bulunarak sıstemı mı aldım Rabbım herkese ılk once butce kolaylıgı ve gonlune gore sıstem nasıp etsın ınsallah
Sağol ben Allaha şükür 6 ay önce alabildim . İnşallah isteyen herkese nasip olurTeşekkur ederım darısı sızlere nasıp olsun
Tabıkı kardesım bılgılendırırım sızlerı deHayırlı olsun Bi fps testi de bekleriz
Bi kaç tane de kasanın fotosunu
Tesekkur ederım sıstem geldıgınde hem sızlerı bılgılendırecegım hemde fotoları atacagımKazasız belasız kullan inş, hayırlı olsun. Birkaçta foto atta gönlümüz şenlensin yeni şeyler görelim.
tesekkur ederım kardesımHayırlı Olsun Sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
İnsallah kardesımHayirli olsun darısı basimiza
tesekkur ederımhayırlı olsun
bi sıcaklık testi bekleriz hocamArkadaslar Herkese cok tesekkur ederım buradan cok yararlı tavsıyerde bulunarak sıstemı mı aldım Rabbım herkese ılk once butce kolaylıgı ve gonlune gore sıstem nasıp etsın ınsallah
tabıkı sızlerı bılgılendırıp sızlerınde aklınızda bulunan soru ısaretlerını kaldırmak ılk amacımbi sıcaklık testi bekleriz hocam