Arkadaş anlasın diye yazdım .Türkçeyi katlettin be olum
Arkadaş anlasın diye yazdım .Türkçeyi katlettin be olum
hocam yanlış yazdınız olum değil oğlum olacak o bilginiz olsunTürkçeyi katlettin be olum
Hocam ö ne şimdi?ölür miyim ne şimdi? müyüm olacak o
Yok hocam yanlış alıntıladım arkadaşa yazacaktımArkadaş anlasın diye yazdım .
Bu ürünün maddi ve manevi zararlarıBeyler bunu alırsam ölür müyüm? Evde herhangi bir patlama olur mu? Daha abimin üni sınavı bile açıllanmadı.
Power Boost Powerboost Vk-t01b 650w 80+ Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Power Boost Powerboost Vk-t01b 650w 80+ Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ya bu patlamadı ben sonuna kadar patlıcak diye bekledim .Hayırlı forumlar
şaşkınızYa bu patlamadı ben sonuna kadar patlıcak diye bekledim .
hocam öbür tarafa geçtik den sonra ev havaya uçsa veya yangın çıksa yada işte engelli olsa ne olur olmasa ne olurBu ürünün maddi ve manevi zararları
1- öbür tarafa tez zamanda geçersin
2- ev havaya uçar
3- yangın çıkabilir
4- herhangi bir patlama sonucu engelli kalabilirsin
Eğer öbür tarafa geçemezsen diyehocam öbür tarafa geçtik den sonra ev havaya uçsa veya yangın çıksa yada işte engelli olsa ne olur olmasa ne olur
Alma alma hatalı ürün bu başka bişi yolluyorlarBeyler bunu alırsam ölür müyüm? Evde herhangi bir patlama olur mu? Daha abimin üni sınavı bile açıllanmadı.
Power Boost Powerboost Vk-t01b 650w 80+ Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Power Boost Powerboost Vk-t01b 650w 80+ Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com