Malesef getirde artık o tarz indirim yok bende bitti hepsiMigros hemen ilk alışverişe 60 TL üzeri 20 TL indirim yapıyor. Getirde konuma bağlı olarak indirimler yapıyor takip etmek lazım. Bizde 5 tane telefon var getirde kampanya bulduk mu alıyoruz genelde 25 TL üzeri 20 TL oluyor güzel indirim yapıyor.
İndirimler yenileniyor takip etmeniz lazım. Bir kere kullandığınız kampanya yok olmuyor bende 2 3 güne geri geliyor. Saatlere göre değişiklik de gösteriyor bana her gece telefonuma veriyor mesela.Malesef getirde artık o tarz indirim yok bende bitti hepsi
ona sürekli bakıyom aga da şu ramazana girdiğimizden beri düzgün indirim olmuyorİndirimler yenileniyor takip etmeniz lazım. Bir kere kullandığınız kampanya yok olmuyor bende 2 3 güne geri geliyor. Saatlere göre değişiklik de gösteriyor bana her gece telefonuma veriyor mesela.
Bana da bir ara hiç gelmiyordu bende bilgisayardan opera vpn ile girmiştim kampanyalar bilgisayardan çıkmaya devam etti ama telefonumda gözükmedi. Bilgisayarda sepete 25 tl ekliyorum kampanyayı seçiyorum 5 tl oluyor sipariş vermeden telefona girip telefondan ödeme kalktığımda kampanya çıkmamıştı ama ne hikmetse bilgisayardan çıkmıştı onu deneyebilirsiniz ya da vpn ile adresinizi silip yeniden ekleyerek deneyebilirsiniz.ona sürekli bakıyom aga da şu ramazana girdiğimizden beri düzgün indirim olmuyor