Neler Yeni

Alışveriş yapmanızı önermediğim satıcılar.

En İyi Cevap
3
Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Satıcının profili + Neden bu konuya eklediğim şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemek istediklerinizi yazarsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
Eklenme sebebi (Konu linki)​

Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Berk
Çok yararlı bir konu umarım sabitlenir, çok gerekli. Özellikle günümüzde bilinçli olarak arızalı ürün göndererek bizleri garanti garanti yok servis raporu gibi saçmalıklarla uğraştırmaya çalışan çok satıcı var. Ellerinde kalmış ürünleri tabiri caizse iteliyorlar.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bu konuyu sabitleyin. Sürekli olarak güncellensin. İnsanların işine yarar. Ek olarak yine söylüyorum amazon ve hepsiburada dışında elektronik eşya almayın. Özellikle amazonda 29 gün ürünü kullansanız bile iade alacaktır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,928
İsim
Hacı
Bu satıcıdan ne almıştınız?

Ömer_19

80+ Bronze
Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Neden bu konuya eklediğim + satıcının profili şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemeleriniz nedeniyle birlikte yaparsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
Bizi aydınlattığın için teşekkürler adamım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Ben boyle konu acicaktim ne zamandir usendim ve ilgi olmaz diye yapmadim
Cok iyi yapmissin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün

En İyi Cevap
3
Çok yararlı bir konu umarım sabitlenir, çok gerekli. Özellikle günümüzde bilinçli olarak arızalı ürün göndererek bizleri garanti garanti yok servis raporu gibi saçmalıklarla uğraştırmaya çalışan çok satıcı var. Ellerinde kalmış ürünleri tabiri caizse iteliyorlar.
Ben de internetten bir şey alırken korkamaya başladım, bir süre sonra baya faydalı olacağına inanıyorum.
ellerine sağlık dostum
Teşekkürler, herkesin ihtiyacı var gibi baya güzel yorumlar geldi.
Bu konuyu sabitleyin. Sürekli olarak güncellensin. İnsanların işine yarar. Ek olarak yine söylüyorum amazon ve hepsiburada dışında elektronik eşya almayın. Özellikle amazonda 29 gün ürünü kullansanız bile iade alacaktır.
Bazen çok büyük fiyat farkı olduğu için almak zorunda kalıyoruz.
Ben boyle konu acicaktim ne zamandir usendim ve ilgi olmaz diye yapmadim
Cok iyi yapmissin
Ben de beklemiyordum ama baya ilgi oldu, umarım faydalı olur.
Konuda belirttim, forumda gördüğüm konular üzerine ekliyorum. Sağ satırdan ilgili konuya gidebilirsiniz.
Burayı güncel tutalım sorun yaşadıkça. Umarım kimse yaşamaz ama.
Maalesef çok yaşayan oluyor, güncel tutmaya çalışacağım. Siz de gördüklerinizi bana yazarsanız konuya eklerim.
Buralar çok değerlenecek.
Umarım :).

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Berk
satıcının yorumlarına bakın 1-2 yıldızları filtreleyin zaten balık baştan kokuyor
"Üründe hiçbir eksik olmamasına rağmen eksik aksesuar bahanesiyle iade reddedildi"
"Sakin almayin. Urun kalitesiz. Iade etmek istedigimizde de satici kullanilmadigi halde kullanildi gerekcesiyle geri gonderiyor. Bosuna zaman kaybi."
"fişe taktım çalışmıyor. şimdi iade ile mi uğraşacaz neden kontrol edip göndermiyor sunuz"
"Ürün elime bozuk geldi asonstore firmasından aldım mağdurum, yetkili servise yaptırın dediler Pişmanım."
daha niceleri...

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Neden bu konuya eklediğim + satıcının profili şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemeleriniz nedeniyle birlikte yaparsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
Amazon dışında siteden alışveriş yapmıyorum ben sırf aç gözlü müşteri memnuniyeti düşük olan türk satıcılar yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,176
Üyeler
167,068
Son üye
cemil çınar
Top Bottom