Müthiş konu fikri aklına sağlık.Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Neden bu konuya eklediğim + satıcının profili şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemeleriniz nedeniyle birlikte yaparsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.
Satıcı profili Eklenme sebebi (Konu linki)
Olur hocam valla iyi yaptinBen de beklemiyordum ama baya ilgi oldu, umarım faydalı olur.
Fark 700-800 tlyi geçmediği sürece bende amazondan alıyorum valla amazon kraldır, cloud 2 kulaklık almıştım 6 ay sonra sorunlar yaşıyordum garanti ile bile uğraştırmadılar direkt iade almışlardı..Fiyatı 100 TL fazla olsun yine gider amazondan alırım.
Valla insanlar genelde şikayet için kullanıyorlar, bir yeri öven pek görmedimOlur hocam valla iyi yaptin
Hatta guvenilir iyi saticilarda en alt kismada bolebilirsin belk
Bide andromeda Vardi ekleyebilirsin
Hocam bazen başka yerden almak gerekiyor yapacak bir şey yok, birde amazon kadar olmasada hb de iyi diye biliyorum.Fark 700-800 tlyi geçmediği sürece bende amazondan alıyorum valla amazon kraldır, cloud 2 kulaklık almıştım 6 ay sonra sorunlar yaşıyordum garanti ile bile uğraştırmadılar direkt iade almışlardı..
Teşekkürler dostumMüthiş konu fikri aklına sağlık.
Bir satıcıyı sikayet edecektim profilini silmiş![]()
Valla oluyor aradaValla insanlar genelde şikayet için kullanıyorlar, bir yeri öven pek görmedim
Profilinize bakamıyorum, konu linki atabilir misiniz?birtanede ben vereyim. Magic teknoloji. Konularımda var olay, sıfır anakart aldım geldiği gibi anakartı bios güncellesin diye yolladım ekran kartı yuvası bozuk diye yolladılar geri. Asus servisi de anakartın devrelerinin yandıgı raporunu verdi. İade kabul etmiyorlar.
satıcı değil ama ürün önermeyebilirim.Kötülemek gibi olmasın sadece yaşadığım deneyimi anlatmak istiyorum.Yaklaşık 8 ay önce alta linkini bırakacağım modemi satın aldım.Satın alma nedenim kullandığım modemim hem çok eskimişti hemde ara sıra internet kesilmesi yapıyordu bende modemden şüphelendim hemde eski olduğu için değiştireyim dedim bahsettiğim ürünü aldım.Ürün elime ulaştı yaklaşık 1 gün kurmakla uğraştık .Eski modemim evin bi ucunda duruyor en son ucuna 1 diş düşük çekiyordu.Bu modem ise bırakın son odayı yan odaya 2 dişe düşüyordu.Ve hızında felan gariplikler oldu bizde geri iade ettik.Allahtan iademizi kabul edip parayı iade ettiler.Ürünün linkini bırakıyorumSelam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Satıcının profili + Neden bu konuya eklediğim şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemek istediklerinizi yazarsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.
EPİNKO. kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun.Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Satıcının profili + Neden bu konuya eklediğim şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemek istediklerinizi yazarsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.