Neler Yeni

Alışveriş yapmanızı önermediğim satıcılar.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Fiyatı 100 tl fazla olsun yine gider amazondan alırım.

NightWish2434

80+ Silver
Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Neden bu konuya eklediğim + satıcının profili şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemeleriniz nedeniyle birlikte yaparsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
Eklenme sebebi (Konu linki)​
Müthiş konu fikri aklına sağlık.
Bir satıcıyı sikayet edecektim profilini silmiş 😃

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Fiyatı 100 TL fazla olsun yine gider amazondan alırım.
Fark 700-800 tlyi geçmediği sürece bende amazondan alıyorum valla amazon kraldır, cloud 2 kulaklık almıştım 6 ay sonra sorunlar yaşıyordum garanti ile bile uğraştırmadılar direkt iade almışlardı..

En İyi Cevap
3
Olur hocam valla iyi yaptin
Hatta guvenilir iyi saticilarda en alt kismada bolebilirsin belk
Bide andromeda Vardi ekleyebilirsin
Valla insanlar genelde şikayet için kullanıyorlar, bir yeri öven pek görmedim :D. Söyleyen olursa eklerim ama güzel fikir.
O andromeda habire isim değiştiriyor diye biliyorum, tp de bahsetmek bile yasaktı bir ara sanırım ama emin değilim. Konu linki atabilirseniz eklerim.
Fark 700-800 tlyi geçmediği sürece bende amazondan alıyorum valla amazon kraldır, cloud 2 kulaklık almıştım 6 ay sonra sorunlar yaşıyordum garanti ile bile uğraştırmadılar direkt iade almışlardı..
Hocam bazen başka yerden almak gerekiyor yapacak bir şey yok, birde amazon kadar olmasada hb de iyi diye biliyorum.
Müthiş konu fikri aklına sağlık.
Bir satıcıyı sikayet edecektim profilini silmiş 😃
Teşekkürler dostum :peepokalp:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Amazon bunlara bin basar iade konusunda iyiler kargoda iyiler biraz örnek alsınlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

rynsz

80+ Bronze
birtanede ben vereyim. Magic teknoloji. Konularımda var olay, sıfır anakart aldım geldiği gibi anakartı bios güncellesin diye yolladım ekran kartı yuvası bozuk diye yolladılar geri. Asus servisi de anakartın devrelerinin yandıgı raporunu verdi. İade kabul etmiyorlar.

En İyi Cevap
3
birtanede ben vereyim. Magic teknoloji. Konularımda var olay, sıfır anakart aldım geldiği gibi anakartı bios güncellesin diye yolladım ekran kartı yuvası bozuk diye yolladılar geri. Asus servisi de anakartın devrelerinin yandıgı raporunu verdi. İade kabul etmiyorlar.
Profilinize bakamıyorum, konu linki atabilir misiniz?

Bu arada bir şey fark ettim satıcının profil puanlı yanlış şaka gibi :D

107 yıldızı var toplam 38 satışı. Böldüğümde 2.8 çıkıyor ama profilinde 3.6 gözüküyor.

1672172665732.png

Edit: oradaki puan son 3 ayın ortalaması imiş. Genel ortalaması 2.8 :D Aslında 1 puan verenleri sıfırdan hesaplarsak 2.3 oluyor :D

Son düzenleme:

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Trendyol tamamen satıcıyı koruyan bir site. Bunu şu şekilde anlayabilirsiniz. Bir ürüne girip düşük puan alan satıcılardan birinin profiline girin. Orada bir tutarsızlık olacaktır. Örnek veriyorum 1 yıldızların hepsinde ayıplı bozuk ürün gönderdiği yazıyor. Normal şartlarda bu gibi durumda satıcı puanının çok düşük olması lazım. Fakat trendyol' da normalde olması gerekenden yüksek gözüküyor. Bunun sebebi adam kötü ürün gönderse bile zamanında kargolarsa vs. satıcıya + puan olarak yansıyor. Ama adam bozuk ürünü zamanında kargolasa ne olur kargolamasa ne olur :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek: https://www.trendyol.com/magaza/profil/teknolojiparki-m-382161
Bu satıcı gelen iade ürünleri sıfırmış gibi gönderiyor bazı siparişlere. Ek olarak gönderdiği hdd' ler sıfır değil tamir görmüş yorumlara bakabilirsiniz. Sonra birde puanına bakın

Sasua42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan
Incehesap. Ekran kartı siparişi verdim. Gelen ürünün iç kutusu yırtıktı. Kutu açılışı video kayıdı ve fotoğraflarım mevcut. Kutu yırtık, statik poşette delik var diyerek olduğu gibi İncehesap'a geri gönderdim. Iademi reddetti. Nedeni de kutusu yırtık olduğu için satılabilirliği yokmuş :) yahu sen bana zaten iade edilmiş yırtık ürün sattın. Fotoğrafları ve videoları tekrardan gönderdim, mail attım, şikayet vara şikayet ettim. Sorunum çözülmez ise thh ye başvuracağım kanıtlar ile beraber. Bakalım yarın arayacaklar sanırım umarım yanlış anlaşılma vardır değilse yaptıkları etik değil.

Link: https://forum.donanimarsivi.com/kon...uen-goenderdi-ve-iadeyi-kabul-etmiyor.664167/

Ekler

• IMG20221222150947.jpg
    IMG20221222150947.jpg
    2.6 MB · Hit: 25
  • IMG20221222150625.jpg
    IMG20221222150625.jpg
    2.6 MB · Hit: 27

jouly

80+ Bronze
Selam, bildiğiniz gibi internet alışverişinde bazı satıcılar bizleri mağdur edebiliyor, ben de forumda sizlerden gördüğüm ve bizleri mağdur eden satıcıları listelemek adına bu konuyu açtım.
Satıcının profili + Neden bu konuya eklediğim şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemek istediklerinizi yazarsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
satıcı değil ama ürün önermeyebilirim.Kötülemek gibi olmasın sadece yaşadığım deneyimi anlatmak istiyorum.Yaklaşık 8 ay önce alta linkini bırakacağım modemi satın aldım.Satın alma nedenim kullandığım modemim hem çok eskimişti hemde ara sıra internet kesilmesi yapıyordu bende modemden şüphelendim hemde eski olduğu için değiştireyim dedim bahsettiğim ürünü aldım.Ürün elime ulaştı yaklaşık 1 gün kurmakla uğraştık .Eski modemim evin bi ucunda duruyor en son ucuna 1 diş düşük çekiyordu.Bu modem ise bırakın son odayı yan odaya 2 dişe düşüyordu.Ve hızında felan gariplikler oldu bizde geri iade ettik.Allahtan iademizi kabul edip parayı iade ettiler.Ürünün linkini bırakıyorum

NightWish2434

80+ Silver
Satıcının profili + Neden bu konuya eklediğim şeklinde düzenli bir liste yapmaya çalışacağım. Eklemek istediklerinizi yazarsanız konuya eklerim. Umarım faydalı bir konu olur.

Satıcı profili​
EPİNKO. kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,176
Üyeler
167,068
Son üye
cemil çınar
Top Bottom