İleri tarihli verdim yarın sabat getirecekler yaniAçık migros var mı bu saatte :d ?
Trendyol canlı desteğe yazdım siparişde sorun yok diyor.Ben de sorun o değil param gitmiyor dedim,o da bir şey diyemedi.Neyse cebimizde kaldı paraDaha ne istiyorsun![]()
İleri tarihli olduğu içindir. İşleme alındığında çeker.İleri tarihli verdim yarın sabat getirecekler yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trendyol canlı desteğe yazdım siparişde sorun yok diyor.Ben de sorun o değil param gitmiyor dedim,o da bir şey diyemedi.Neyse cebimizde kaldı para![]()
Normalde alışveriş yapıyorum zaten otamatik çekiyor parayıİleri tarihli olduğu içindir. İşleme alındığında çeker.
Yarın siparişinin toplanacağı sırada istediğin ürün mağazada kalmamış olabilir, muadil ürün ekleyebilirler, poşet tutarı falan hesaplanıyor ona göre çekim yapılıyor.İleri tarihli verdim yarın sabat getirecekler yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trendyol canlı desteğe yazdım siparişde sorun yok diyor.Ben de sorun o değil param gitmiyor dedim,o da bir şey diyemedi.Neyse cebimizde kaldı para![]()
Önceden atıyorum 70 TL ise karttan 80 düşüyordu siparişden sonra fazla çekilen 10 TL geri geliyordu.Ama neyse dediğiniz gibidir heraldeYarın siparişinin toplanacağı sırada istediğin ürün mağazada kalmamış olabilir, muadil ürün ekleyebilirler, poşet tutarı falan hesaplanıyor ona göre çekim yapılıyor.
Canlı destek siparişte sorun yok derken kendileri tarafından sorun olmadığını belirtmiştir. Yani siparişiniz onay aldı gibisinden. Ne gibi sorun dersen misal veriyorum adres dışı , yanlış adres , ödeme yöntemi sorunu gibi gibi şeyler. Siparişin onaylandı, yarın migros tarafına iletilecek. Şu an herhangi bir çekim işlemi yapılamadığından migros adı altında muhtemelen yarın çekerler. Kanka bu devirde kimse kimseye parasız bir şey vermiyor :dÖnceden atıyorum 70 TL ise karttan 80 düşüyordu siparişden sonra fazla çekilen 10 TL geri geliyordu.Ama neyse dediğiniz gibidir heralde
Orası doğru zaten parasında değilim işin.Yarın gelince görürüm.Sadece önceden yaptığım zaman direk çekiliyordu diye garibime gitti.Canlı destek siparişte sorun yok derken kendileri tarafından sorun olmadığını belirtmiştir. Yani siparişiniz onay aldı gibisinden. Ne gibi sorun dersen misal veriyorum adres dışı , yanlış adres , ödeme yöntemi sorunu gibi gibi şeyler. Siparişin onaylandı, yarın migros tarafına iletilecek. Şu an herhangi bir çekim işlemi yapılamadığından migros adı altında muhtemelen yarın çekerler. Kanka bu devirde kimse kimseye parasız bir şey vermiyor :d