XdTheFreaky
80+
hayır sorunlar yaşıyorum ben ısınma sorunlar hepsi var @KaanCK sağlık sorunlar varyeni gelen güncellemyele düzeltildi
hayır sorunlar yaşıyorum ben ısınma sorunlar hepsi var @KaanCK sağlık sorunlar varyeni gelen güncellemyele düzeltildi
knk o ztn 1600afVatan'dan almamanı öneririm ayrıca 1600 AF alacak bütçen varsa tercih edebilirsin, çok daha güçlü bir işlemci.
yaptık diyoruz anlamıyormusun ? fotoğraflara baksanagüncelleme yapmadıysan olur tabii ki
tmm ssd önemli değil değiştirimyaptık diyoruz anlamıyormusun ? fotoğraflara baksana
Attığınız fotoğrafta 14nm yazıyor ondan dolayı dedim. Bu fiyata bence rx 580 li sistem alınabilir ama tek tek toplayarak olur sanırımmonitör va panel işelmci de 12nm
ewt öyle yazıyoda ürün kodu AFBOXAttığınız fotoğrafta 14nm yazıyor ondan dolayı dedim. Bu fiyata bence rx 580 li sistem alınabilir ama tek tek toplayarak olur sanırım
cs de valorantta alacağım için 144hz bana lazımO sistemle birçok oyunda 144 FPS alamazsın. Ayrıca fiyatı pahalı.
Seçtiğin işlemci normal 1600 yani AF modeli değil. Kötü bir işlemci. Fiyatına değmez. ARMOR serisi ekran kartı alma ısınıyor. Ayrıca sadece CS:GO ve Valorant mı oynamak için alıyorsun? 8GB RAM seçmişsin ve CS:GO için bana kalırsa 8GB yeterli değil. Çok fazla FPS düşmesi yaşarsın. 200 alıyorsan 100'lere 70'lere bile düşer. Ayrıca o bütçede bir kasaya 670 lira para vermek de kötü bir tercih.cs de valorantta alacağım için 144hz bana lazım