Neler Yeni

Alıyorum Pcyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
@El Profesör Reportluyorum kardeşim seni alakasız bir şekilde yorumlarıma gülücük atmandan dolayı. Umarım gereğini yaparlar. Derdin ne anlayamadım.
CS gibi 2012 yapımı bi oyuna 16gb ram almalısın demen gülünç ayrıca yotumuna gülücük atmam seni ilgilendirmez

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
CS gibi 2012 yapımı bi oyuna 16gb RAM almalısın demen gülünç ayrıca yotumuna gülücük atmam seni ilgilendirmez
Oyunun 2012'de çıkması oyunun grafiklerinin vs. 2012'den kalma olduğunu göstermez. Bu oyun kendini hiç mi geliştirmedi sanıyorsun? Cidden komik bir bakış açısıymış. Ayrıca sana kanıt attım açıp izlersen görürsün haklı olduğumu. Son olarak "yorumuna gülücük atmam seni ilgilendirmez" demişsin ama tam olarak beni ilgilendiriyor kardeşim. Neyse profil fotondan anlaşıldığı üzere yaşın küçük. Bu davranışlarını yaşına veriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
Oyunun 2012'de çıkması oyunun grafiklerinin vs. 2012'den kalma olduğunu göstermez. Bu oyun kendini hiç mi geliştirmedi sanıyorsun? Cidden komik bir bakış açısıymış. Ayrıca sana kanıt attım açıp izlersen görürsün haklı olduğumu. Son olarak "yorumuna gülücük atmam seni ilgilendirmez" demişsin ama tam olarak beni ilgilendiriyor kardeşim. Neyse profil fotondan anlaşıldığı üzere yaşın küçük. Bu davranışlarını yaşına veriyorum.
kusura bakmada sen kendini ne zannediyosun

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
iyi kazık yemişsiniz hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
iyi kazık yemişsiniz hayırlı olsun
forum gitgide terbiyesizleşiyor sizde destek veriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

işine bak kardeşim benle uğraşma

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
forum gitgide terbiyesizleşiyor sizde destek veriyorsunuz

yoo baya kazık yediğinizi söylemişler doğruda söylemişler single kit ram ile dual channel arasında pubg de bile 20 fps fark var arkadaşlarıma katılıyorum baya gereksiz bir sistem acayip pahalı ve fiyatını hakertmiyor kazık yemşişsiniz benim görüşüm böyle 1600af + 1650s alınırdı ayrıca o işllemci 1600AF değil 14nm değil çünkü 1600af

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Sen kendini ne zannediyorsun? Ben burda gelip bilgi veriyorum sen ne yapıyorsun peki? Doğru olan bilgiyi yanlış, yalan gibi gösterip bok atıyorsun. 13-14 yaşında çocuksun. Tamamen yaşına vererek susuyorum.

küfür etmeyin

Top Bottom