Neler Yeni

Alkolmetre hatası yüzünden ehliyetime el koydu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ticari olduğu için bağlamış olabilirler mi önceden izlediğim videolarda da öyle oluyordu. sivil olunca birini cağırıyorlar ama ticari olunca bağlıyorlardı eğer kanunda böyle bişey olmadan direk bağladılarsa tam bir srfsizlik. ben ayar oldum sizin yerinize bide şimdi onun masrafı cıkacak onu iade almanız için extra ugrasacaksınız vs vs
Yok babam olsaydı yakınlarda (adam 150km uzaktaydı) gelip alabiliyordu. Bende de vekalet olsaydı kayınpeder alabiliyordu. O yüzden sadece babamın gelip alabilmesi gerekiyordu, polisler sordu babanız gelirse alabilir yoksa çekmek zorundayım vekaletiniz yoksa dedi. Olmadığı için çektiler, vekaleti almak o yüzden gerçekten bu durumlarda önemli.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 iş gününde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım :D

Aykut D.

80+ Gold
Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek 5dkda gidersiniz 2800TL para aldılar. Ehliyete el koydular Allah bilir ne zaman verirler :D

Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti :D

Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu :D

Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 günde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım :D
Kolonya parfüm alkol içeren kokular alkol ölçüm cihazını saptırıyor . Alkol içeren kolonya v.b koku sürdünüzmü ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kolonya parfüm alkol içeren kokular alkol ölçüm cihazını saptırıyor . Alkol içeren kolonya v.b koku sürdünüzmü ?
Valla sürmüş olabiliri bilmiyorum gece 2ydi :D

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek 5dkda gidersiniz 2800TL para aldılar. Ehliyete el koydular Allah bilir ne zaman verirler :D

Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti :D

Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu :D

Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 günde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım :D
Bu nasıl bir saçmalık ya, geçmiş olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sokakta 30 tane sabıkası bulunan adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor sen artık haftalarca git gel para iadesi vs uğraşıp duracaksın ülkeye bak ay demle. Geçmiş olsun
O kadar haklı bir yorum ki.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bu nasıl bir saçmalık ya, geçmiş olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar haklı bir yorum ki.
4 günde cıktı karar Allahtan gittim aldım ehliyeti ama 3bin tl otopark parası + 400tl etanol için hastane ücreti. 3 full günüm gitti.

Sorumlulara hakkımı helal etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,020
Üyeler
163,421
Son üye
BRKN67
Top Bottom