Neler Yeni

ALLAH ASKİNA YARDİM EDİN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Celoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Celal Bilgin
Uygun Olmayan Konu Başlığı
RX 5700 XT + ryzen 5 3600x parçalarım var var gta 5 orta ayarlarda 80 fps alıyorum normal mi acaba driver vs her şey güncel ekran kartı %40 kullanımda oluyor artmıyor tam performans calışmıyor 144 hz monitörüm var 144 fps göremiyorum hiç bir şekilde hevesim gitti resmen

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İşlemci yüzde kaç kullanıyor GTA 5 ekran kartı oyunu olduğu kadar işlemciyide bi hayli kullanan bi oyun o kadar npc yaşayan şehir vs işlemci sıcaklığı mesela ne alemde

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Volkan
RX 5700 XT + ryzen 5 3600x parçalarım var var gta 5 orta ayarlarda 80 fps alıyorum normal mi acaba driver vs her şey güncel ekran kartı %40 kullanımda oluyor artmıyor tam performans calışmıyor 144 hz monitörüm var 144 fps göremiyorum hiç bir şekilde hevesim gitti resmen
herhangi bir yerden vsync açık değil değil mi gta da falan gta v zaten optimize özürlü bir oyun sanırım özellikle yeni sistemlerde açıklamadı sistemle oynayamıyorum resmen gta v i drop yiyor sürekli

Celoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Celal Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci yüzde kaç kullanıyor GTA 5 ekran kartı oyunu olduğu kadar işlemciyide bi hayli kullanan bi oyun o kadar npc yaşayan şehir vs işlemci sıcaklığı mesela ne alemde
hocam ikiside ortalama %50 düzeyinde 1080p orta ayarlardayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir yerden vsync açık değil değil mi gta da falan gta v zaten optimize özürlü bir oyun sanırım özellikle yeni sistemlerde açıklamadı sistemle oynayamıyorum resmen gta v i drop yiyor sürekli
değil eminim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Volkan

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Gayet iyi bi optimizasyonu var bu arada
a AMD idi sizin ekran kartı az önce turşu demiştinizz ahh shit here we go again neyse hocam ramlerin dual channel mı kaç GB

Celoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Celal Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
Ayarları yüksetmeyi dene, tüm ayarları ultra msaa kapalı iken ortalama 100fps alman gerekiyor, gta 5 oyun motoru düşük ayarlarda ekran kartını tam performanslı kullanamıyor, performans artışı için ayarları kıstığınızda tam tersine performans düşüyor.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
O FPS yi ultrada alabiliyor olmalısınız normal şartlarda
deniyorum hemen

Birde hocam en temel şeyleri yaptın mı mesela güç modu yüksek de mi en düşük işlemci durumu yüzde yüz de mi AMD driverını bilmiyorum ama maksimum performans açık mı mesela doku kalitesi maksimum performans mı

Celoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Celal Bilgin
O FPS yi ultrada alabiliyor olmalısınız normal şartlarda

Birde hocam en temel şeyleri yaptın mı mesela güç modu yüksek de mi en düşük işlemci durumu yüzde yüz de mi AMD driverını bilmiyorum ama maksimum performans açık mı mesela doku kalitesi maksimum performans mı
hocam her sey ayarında windowsta bile oyun modu acik o derece driverler de güncel şimdi en yüksek ayarlarda deneyeceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom