T.P.G.
80+ Titanium
İzledim
Aynı kart onda da var ondan sulandı xdBüyük iş.
İzledim
Aynı kart onda da var ondan sulandı xdBüyük iş.
İşlemci manyak olmuş ha. Ekran kartı daha fazla Core yemedi mi?@RevDeisDou sayesinde işlemci, ekran kartı ve ramlerime çok güzel OC yaptık. Yaptığımız ayarlar bunlar:
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Voltaj: 1.125 Frekans: 4.4 GHz (Stok soğutucu)
RAM: Apacer Panther Black
Frekans: 3200 MHz CL 16 (Stok ayarı 3000 CL 16)
Ekran Kartı: Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit 8 GB GDDR6
Core Clock: +100 (2000 MHz)
Memory Clock: +1000 (8000 MHz)
Emeği Geçenler:
@Sunay
@Emir Şensoydan
@RevDeisDou
@LahmatsuDcr
O ne ?cpuz cpu ve caches bölümünü atar mısınız
3500X stok soğutu ile kaç ghz olur yapmaya gerek var mı sence?Yaptım bir şeyler.
Knk onları bana sorma, @RevDeisDou'ya sor. O söyledi ben tıkladım.İşlemci manyak olmuş ha. Ekran kartı daha fazla Core yemedi mi?
Ekran kartı güzel OC yapılır. İşlemci CPB yeter bence.3500X stok soğutu ile kaç ghz olur yapmaya gerek var mı sence?
Bir de Tuf 1660Super
Stok soğutucu için iyi.4.4 GHz o CPU'ya az olmamış mı normalde tüm çekirdeklerde kaç MHz çalışıyor?
@RevDeisDou ekran kartı core yemedi mi daha? mV artırınca artabilirdi belki. Tabi ısınıyorsa o ayrı.Knk onları bana sorma, @RevDeisDou'ya sor. O söyle ben tıkladım.
Görkem
C
bana da bir ara yapalım pcyi aldım ram testi stres testi dışında hiçbişe yapmadımElbet bir gün.
1.1V 4.4GHz???4.4 GHz o CPU'ya az olmamış mı normalde tüm çekirdeklerde kaç MHz çalışıyor?
İşlemci stok soğutucuyla 90 derece görüyordu voltajını düşürdü rev 4.4ghz yaptı 70 derecelerdeydi1.1V 4.4GHz???
Stok soğutucuyla 4.4GHz işlemciyi beğenmiyorsan kafanda kırarım o işlemciyi!