T.P.G.
80+ Titanium
Full yükte mi?İşlemci stok soğutucuyla 90 derece görüyordu voltajını düşürdü rev 4.4ghz yaptı 70 derecelerdeydi
Full yükte mi?İşlemci stok soğutucuyla 90 derece görüyordu voltajını düşürdü rev 4.4ghz yaptı 70 derecelerdeydi
O gün hiç gelmeyecekElbet bir gün.
Aida 64 fpuFull yükte mi?
Stealth sağlam soğutucu yaAida 64 fpu
Stealth sağlam soğutucu değilde voltaj baya az o yüzden pek sıcak değil.Stealth sağlam soğutucu ya
Yok ya baya sağlam soğutucu xdStealth sağlam soğutucu değilde voltaj baya az o yüzden pek sıcak değil.
ayıp etti ben yardım istedim saldım o işleri dedi@RevDeisDou sayesinde işlemci, ekran kartı ve ramlerime çok güzel OC yaptık. Yaptığımız ayarlar bunlar:
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Voltaj: 1.125 Frekans: 4.4 GHz (Stok soğutucu)
RAM: Apacer Panther Black
Frekans: 3200 MHz CL 16 (Stok ayarı 3000 CL 16)
Ekran Kartı: Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit 8 GB GDDR6
Core Clock: +100 (2000 MHz)
Memory Clock: +1000 (8000 MHz)
Emeği Geçenler:
@Sunay
@Emir Şensoydan
@RevDeisDou
@LahmatsuDcr
Arkadaş render alan birisi 4.4 için 1.12 voltaj verdik biraz daha fazla voltaj versek işlemci ısınıcaktı . Zaten sıvı soğutucu alıcakmış ileride .CPU frekansı düşük gibi. 4.6-4.8GHz falan deneyin bence.
Sıvı soğutucu ile ona neler yapılır.Arkadaş render alan birisi 4.4 için 1.12 voltaj verdik biraz daha fazla voltaj versek işlemci ısınıcaktı . Zaten sıvı soğutucu alıcakmış ileride .
Evet rahat 1.4 voltaj verilir ısınmadan acaba kaç ghz olur . Bence 10 ghz olur (!)Sıvı soğutucu ile ona neler yapılır.