MadResister
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Başlatılır.Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben Bir Kişiyi Şikayet Ettim Twiter Hesabı Türkiyeden Erişim Engeli YediArkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
O adama allaha küfür etmenin günahı yazıldı ve ahirette cezasını çekecek.Sen simdiden o adama ceza kesmeye kalkarsan hakettiğinden fazla ceza vermis olursun. ?Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
hocam dediğiniz bir kısım doğru fakat Allah'a söven biri başka bir gün diğer insanların yolunu çevirmeye de çalışır, kötü yola da sürer.O adama allaha küfür etmenin günahı yazıldı ve ahirette cezasını çekecek.Sen simdiden o adama ceza kesmeye kalkarsan hakettiğinden fazla ceza vermis olursun. ?
Hangi Suçtan Başlatılıyor ?Başlatılır.
ben kendi videomdan telif yedim..Hangi Suçtan Başlatılıyor ?
Şundan Mı Oluyor Yoksa ?
Açıklamada Davacı Allah Çıkıyor Felan![]()
Sosyal Medyadan falan oluyor mu peki hocam?oyundan felansa hıcbırsey olmaz
evet sosyal medya gıbı mecralarda ıse ugrasıyorlar ama oyunsa umurları degılSosyal Medyadan falan oluyor mu peki hocam?