Neler Yeni

Annemin eski arkadaşından hoşlanıyorum

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
lexi luna izleyin

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Yok hocam. Hiç izlemedim. Ama malum siteye giriyorum.
hocam malum siteden bence hiç çıkamışsınız zaten birini arzularken normal ilişki yapmak yerine direk bel altı düşünüyorsunuz hem ne kadar yaşıtların senden tiksinse bile onlarla vakit geçirmek zorundasın izldeiğin malum dilmlerdeki milf karılara benzer insanları istemen ve malum işi yapmayı da istemen sizin bir bağımlı olduğunuzu zaten gsöteryor acilen psikoloik destek alarak bu bağımlığı bırakın ve gidip karşı cinsten yaşıtlarınızla sosyalleşin

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Joe
hocam malum siteden bence hiç çıkamışsınız zaten birini arzularken normal ilişki yapmak yerine direk bel altı düşünüyorsunuz hem ne kadar yaşıtların senden tiksinse bile onlarla vakit geçirmek zorundasın izldeiğin malum dilmlerdeki milf karılara benzer insanları istemen ve malum işi yapmayı da istemen sizin bir bağımlı olduğunuzu zaten gsöteryor acilen psikoloik destek alarak bu bağımlığı bırakın ve gidip karşı cinsten yaşıtlarınızla sosyalleşin
Asosyal ucubelerden farkım kalmadı hocam.

Fantaziye bak

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Asosyal ucubelerden farkım kalmadı hocam.
hocam gidip psikolojik destek almazsanız muhtemelen sonsuz kadar böyle kalacaksanız cebinizdeki son parayı malum sitelere ya da sigara gibi şeylere basmak yerine psikoloğa gidip spora başlarsanız hem ruhen hem de fiziken iyileşebilirsin benim vereceğim tek tavsiye bu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Joe
hocam gidip psikolojik destek almazsanız muhtemelen sonsuz kadar böyle kalacaksanız cebinizdeki son parayı malum sitelere ya da sigara gibi şeylere basmak yerine psikoloğa gidip spora başlarsanız hem ruhen hem de fiziken iyileşebilirsin benim vereceğim tek tavsiye bu
Sigara yerine abur cubur basıyorum hocam. İnsülin Direnci, Trigliserid, TSH değerlerim sorunlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,089
Üyeler
170,301
Son üye
longrifle
Top Bottom