Neler Yeni

Annemin eski arkadaşından hoşlanıyorum

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
bırden fazla adamla ılıskı yasamıssa sanada pek hayır dıyecegını sanmıyorum ayrıca burası kızlar soruyor forujmda degıl yanı boyle konuları o tarz forumlara sorman daha dogru olur onun harıcınde ızledıgın yetıskın ıcerıklerın etkısındede olabılırsın konulu ızleyıp etkısınde kalan cok ınsan var yanı belırteyım

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Şahin
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
İnşallah Olursun Reis Ne Diyeyim Evine Filim İzlemeye Çağırırsa Uçarak Git Biraz Komiğime Gitti Konu

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Valla şeref ve haysiyet hakkında ne düşünürsün bilmem bende bekçisi değilim ama kendini karşı saygında varsa zaten bir çok adamla beraber olmuş birisini arzulamazsın vazgeç bu işten, gerçekleşse bile bu ilişki 2 kişi arasından kalmaz ki sende başkaları ile birlikte olduğunu duymuşsun kısaca, bırak.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkçe altyazılı sitelerden izlemeyi bırakmalısın

CharlesPolat

80+ Bronze

Fotosu var mı hocam yorumlayım senin için bu konu da uzmanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,089
Üyeler
170,301
Son üye
longrifle
Top Bottom