Annemin eski arkadaşından hoşlanıyorum

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
bırden fazla adamla ılıskı yasamıssa sanada pek hayır dıyecegını sanmıyorum ayrıca burası kızlar soruyor forujmda degıl yanı boyle konuları o tarz forumlara sorman daha dogru olur onun harıcınde ızledıgın yetıskın ıcerıklerın etkısındede olabılırsın konulu ızleyıp etkısınde kalan cok ınsan var yanı belırteyım

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
İnşallah Olursun Reis Ne Diyeyim Evine Filim İzlemeye Çağırırsa Uçarak Git Biraz Komiğime Gitti Konu

Valla şeref ve haysiyet hakkında ne düşünürsün bilmem bende bekçisi değilim ama kendini karşı saygında varsa zaten bir çok adamla beraber olmuş birisini arzulamazsın vazgeç bu işten, gerçekleşse bile bu ilişki 2 kişi arasından kalmaz ki sende başkaları ile birlikte olduğunu duymuşsun kısaca, bırak.

müsait bir günümde moderatörlere bu tarz konular için wattpad diye bir konu başlığı oluşturmalarını rica edeceğim.

Türkçe altyazılı sitelerden izlemeyi bırakmalısın

Fotosu var mı hocam yorumlayım senin için bu konu da uzmanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,208
Son üye
emrevia
Geri