Neler Yeni

🔥İndirim alliexpress kes onu kampanyası!

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
AliExpress uygulamasından yeni bir hesap açın, sonra giriş yaptıktan sonra sağ üstte -kes onu- diye bir sekme göreceksiniz. Ona bastığınızda bir liste çıkacak belki 50 ürün. O seçili ürünlerden seçtiğiniz birisi kargo dahil size bir kereye mahsus 3 TL ye gelecek. Eğer bir ürünü daha 3 TL ye almak isterseniz destek lazim gibisinden bir uyarı çıkacak o linki burada paylaşıyoruz ve belli bir kişi senin destek tuşuna basınca ikinci ürününü de 3 TL ye almış oluyorsun
vergi felan çıkıyor mu bende teslimat 54 tl gözüküyor bir üründe 0.16 try + 54 tl teslimat ücreti buna vergi dahil mi ?

Kontfire

80+ Silver
vergi felan çıkıyor mu bende teslimat 54 TL gözüküyor bir üründe 0.16 try + 54 TL teslimat ücreti buna vergi dahil mi ?
Kes onu sekmesinden mi alıyorsunuz ürünü? Kes onu da kargo ücretsiz oluyor sadece gümrük vergisini kapıda ödüyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 3 TL+ gümrük vergisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Kes onu sekmesinden mi alıyorsunuz ürünü? Kes onu da kargo ücretsiz oluyor sadece gümrük vergisini kapıda ödüyoruz

Ekler

• alksp.png
    alksp.png
    151.1 KB · Hit: 53

TİTAN.

80+ Platinum
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Lütfen bana yardımcı olurmusunuz 1 kişi kaldı diyor ama yaptığımda işe yaramıyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

az önce kes onu kısmında 3.15 TL'ye akıllı band saat satın aldım kapıda gümrük vergisi mi ödeyeceğim ne kadar ödeyeceğim ortalama bilginiz var mıdır

Kontfire

80+ Silver
az önce kes onu kısmında 3.15 TL'ye akıllı band saat satın aldım kapıda gümrük vergisi mi ödeyeceğim ne kadar ödeyeceğim ortalama bilginiz var mıdır
Evet kapıya PTT kargo getirecek ve teslim alirken vergiyi ödeyeceksiniz. Bu yil rakamlar değişti o yüzden emin değilim ama 30 TL civari gelir diye düşünüyorum her türlü baya kârdayiz

@tolgabayirr siz farklı kampanyadan faydalaniyorsunuz şuan hocam bizim bahsettigimiz mobil uygulamadan kes onu kampanyası

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Selim
%99 indirim mi!
Sırayla destek oluyorum siz de olursanız sevinirim.

mesut3467

80+ Bronze
%99 indirim mi!

Gördüğüm arkadaşlara yardımcı oluyorum. Ufak bir destek lazım.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
%99 indirim mi!

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Selim
Bir tur daha yardımcı oldum. Benim bar kıpırdamıyor bile 90.05 :/

Top Bottom