Neler Yeni

ALMAK İSTEDİĞİM PC PARÇLARI NASIL

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yakup Zengin
Hocam aslında düşündümde a

hocam ben bu sistemi vatan dan toplasam mantıklı olur mu paylaştığım parçaları akakçeden müşteri yorumlarına dikkat ederek alacağım ama bir sorun yaşarsam yardımcı olurlar mı yada gidip 5 - 10 bin gazla verip vatan dan görerek mi alayım bir sorun olursa kasayı kucaklayıp götürürüm yerimde olsanız ne yapardınız
Eee düşündün sonra al işte

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ege
Selamlar 3 kez hazır sistem aldım bir daha tövbe almam hiç yüzüm gülmedi hep bir sorun yaşadım almak istediğim kasa olsun markalar olsun hepsi istediğim markalar ve parçalar nasıl fiyat benim için önemli değil kafam rahat etsin yeter lütfen bu fiyata şu hazır sistemi alın demeyin sizden sadece ricam parçaların uyumlu olup olmadığı konusunda bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler
Neden 4060? İş için mi alacaksınız ayrıca neden Anakarta o kadar para veriyorsunuz? Asus TUF yerine Asus Prime alın.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Neden 4060? İş için mi alacaksınız ayrıca neden Anakarta o kadar para veriyorsunuz? Asus TUF yerine Asus Prime alın.
Daha önce itopyadan hazır sistem aldım prime 620 mk vardı çevremdeki arkadaşlarım prime modelini önermiyor birde 1080p oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun odaklı

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ege
Daha önce itopyadan hazır sistem aldım prime 620 mk vardı çevremdeki arkadaşlarım prime modelini önermiyor birde 1080p oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun odaklı
TUF ve Prime'da MHz hızları falan değişir onlara bak 6000MHz'lik Prime DDR5 olması lazım. Oyun performansı olarak değil daha çok 4 tane Ram slotu veya 2 tane ekran kartı girişi olmasıyla ünlü üst segment anakartlar. Ekran kartını yükselt 7500F bir işlemci alıyorsun ama gidip 4060 almak oyun için mantıksız bence. Ya AMD'ye yönel ya da ikinci el 3080 falan kovala. Veya sıfır 4070-4070 Super ara. Bu dediğim kartlarda darboğaz olur mu bilmiyorum. 1080p için

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
TUF ve Prime'da MHz hızları falan değişir onlara bak 6000MHz'lik Prime DDR5 olması lazım. Oyun performansı olarak değil daha çok 4 tane Ram slotu veya 2 tane ekran kartı girişi olmasıyla ünlü üst segment anakartlar. Ekran kartını yükselt 7500F bir işlemci alıyorsun ama gidip 4060 almak oyun için mantıksız bence. Ya AMD'ye yönel ya da ikinci el 3080 falan kovala. Veya sıfır 4070-4070 Super ara. Bu dediğim kartlarda darboğaz olur mu bilmiyorum. 1080p için
Hocam RTX 4070 çıkamam bütçem yok 2. Eş parçalara güvenemiyorum almışken sıfır olsun isşyorum ileride zaten 5070 alırım sence bahsetirpim tuf serisini mi almalıyım yoksa bu anakart mı
https://www.incehesap.com/asus-prim...medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ege
Top Bottom