Neler Yeni

Almam gereken fps değerinden çok daha az bir değer alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göktuğ Celal Yılmz
image.png
image (1).png

sistemim bu zamanında 250min 450max civarında fps alıyordum(valorant) son zamanlarda fpsim min 110 max 200 fps. Macunla ilgili bir problem mi veya format atmam mı gerekiyor diye düşünüp baktığımda sistemde ısınma problemi yaşamıyorum ve format attım ancak fps değerlerim yine de düzelmedi. Ramlerin mhz sini kontrol ettim 3200 de çalışıyor onlarda da bir problem yok ben ne yapmalıyım?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

sistemim bu zamanında 250min 450max civarında fps alıyordum(valorant) son zamanlarda fpsim min 110 max 200 fps. Macunla ilgili bir problem mi veya format atmam mı gerekiyor diye düşünüp baktığımda sistemde ısınma problemi yaşamıyorum ve format attım ancak fps değerlerim yine de düzelmedi. Ramlerin mhz sini kontrol ettim 3200 de çalışıyor onlarda da bir problem yok ben ne yapmalıyım?
Biosu son sürüme güncelle
Ddu ile ekran kartı drıverını kaldırıp yeniden yükle

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göktuğ Celal Yılmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkürler biosum zaten güncel driverları kaldırıp baştan yüklemeyi deniyeceğim olumlu olumsuz dönüş yapıcam.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Valorant a özel bir durum olabilir, birkaç kişide daha duydum bu şikayeti. Başka bir oyun oynuyorsan onları da kontrol ettin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göktuğ Celal Yılmz
Valorant a özel bir durum olabilir, birkaç kişide daha duydum bu şikayeti. Başka bir oyun oynuyorsan onları da kontrol ettin mi
malesef sorun diğer oyunlarda da geçerli yüksek aldığım çoğu oyunlarda genel bir düşüş yaşadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göktuğ Celal Yılmz
Biosu kontrol ettiğimde güncelleme olduğunu gördüm güncelledim. Bios ayarlarını tekrardan yaptım ve Ekran kartı driverlarını attığınız uygulama ile silip temiz bir kurulum yaptım ancak fpsim bu sefer 150 170 civarlarında takılıyor normalde aldığımdan çok daha az bir değer. Baktığım zaman 3050 ve 1650 kullanan arkadaşım ile aynı fps i alıyor olmak rahatsız edici bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,866
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom