Enivici Vokke 80+ Gold Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 5,395 Reaksiyon skoru 3,367 2 Ekim 2021 #1 Play Store üzerinden indirip ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim Almanca-Türkçe sözlük önerisi verir misiniz?
Play Store üzerinden indirip ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim Almanca-Türkçe sözlük önerisi verir misiniz?
Denizgezen 80+ Gold Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 5,531 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,699 2 Ekim 2021 #2 DaF Perfekt Almanca Sözlük - Apps on Google Play German learning german dictionary. play.google.com Kendim el sözlüğünü kullanıyorum uygulaması da güzel diye duydum Öneririm ben şuan da a1.2 almanca görüyorum fazlasıyla yetiyor
DaF Perfekt Almanca Sözlük - Apps on Google Play German learning german dictionary. play.google.com Kendim el sözlüğünü kullanıyorum uygulaması da güzel diye duydum Öneririm ben şuan da a1.2 almanca görüyorum fazlasıyla yetiyor
B Besim Tibuk 80+ Gold Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 6,327 Reaksiyon skoru 14,681 2 Ekim 2021 #3 Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com Play'de var mı bilemem.
Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com Play'de var mı bilemem.