Neler Yeni

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Almanya'da hala nazizm var günümüzde çoğunluğukla türk düşmanlığı var diye biliyorum
Genel Alman toplumuna ithafen konuştum.
Elbette bizde olduğu gibi aşırı sağ var orada da

Az kaldı illuminati üyesi de gelecek.
Hiç bu duruma gelecegimi düşünmemiştim o kadar insan katleden liderlere bir şey denmiyor ama hitlere gelince yok aga ben daha sevmem yapıyorsunuz sana ne zararı vardı sanki türklere de zararı yoktu, tamam hadi seviyorum onu övüyorum düşüncelerine yaptıgı herşeye saygı duyuyorum var mı diyecegin bir şey ? Tek size demiyorum bu arada @Andromakhe

arturo

80+ Silver
Hiç bu duruma gelecegimi düşünmemiştim o kadar insan katleden liderlere bir şey denmiyor ama hitlere gelince yok aga ben daha sevmem yapıyorsunuz sana ne zararı vardı sanki türklere de zararı yoktu, tamam hadi seviyorum onu övüyorum düşüncelerine yaptıgı herşeye saygı duyuyorum var mı diyecegin bir şey ? Tek size demiyorum bu arada @Andromakhe
dostum empati yap sen dünyaya yahudi olarak gelseydin ne olurdu?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Hitler olmasaydı bugünün Almanyası var olur muydu acaba?
hitler olmasa günümüz almanyanyası daha büyük bir yüz ölçümüne daha iyi bir nüfusa ve nüfus dolaysı ile TR gibi 3. dünya ülkelerinden işçi ithal eden bir ülke olmazdı orası kesin

kineist

80+
hitler olmasa günümüz almanyanyası daha büyük bir yüz ölçümüne daha iyi bir nüfusa ve nüfus dolaysı ile TR gibi 3. dünya ülkelerinden işçi ithal eden bir ülke olmazdı orası kesin
Bu aslında bizim için iyi oldu. Orada nüfusumuz var. Tabii orada euroları bozdurup burada reis diyenleri saymıyorum.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığından çık dostum. yarın senin başına ne geleceği belli değil
İş işten geçmiş artık yapacak bir şey yok beni ilgilendirmiyor, ben öylesine tartışalım diye açtım konuyu nazi destekçisi ilan etti biri beni ben de ona karşılık bir mesaj yazdım.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Bu aslında bizim için iyi oldu. Orada nüfusumuz var. Tabii orada euroları bozdurup burada reis diyenleri saymıyorum.
iyi olup olmadığı belli olmaz hitler olmasaydı stalin denen bir gerçekte doğuda hazırlanıyordu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom