Neler Yeni

Almanya da yaşıyorum sistem toplamak için param yok

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Hocam 1.5 yıldır almanyadayım 15 yaşındayım.Okula falan gidiyorum hayat çok sıkıcı geliyo bana.Arkadaş yok kuzen yok kardeş yok akraba yok .Okul desen beni dindiren yok.Sanki yokmuşum gibi.Dili zaten zar zor öğreniyorum.Almanyaya gelcem istediğim her şey falan olcak diyodum gram ilerleyiş falan hiçbişey yok.Sadece bir kasa toplayıp kafamı dağıtmak istiyorum o da olmuyo.Para yok, babam borçlarını ödüyo .2 3 yıl sabr ediyim diyorum her şey iyi olcak diyorum ama hiç öyle olcağını da düşünmüyorum.Ki, olsa bile 2 3 yıl sonra pc hevesimin sönüceğini düşünüyorum.Para kazanmak istiyorum,çalışmak istiyorum malum almanya işte 18 yaş yoksa iş te yok demektir.Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için Teşekkürler.Almanya da yaşayanlar Sizce Nasıl para kazanabilirim?

Son düzenleme:

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
1,5 yıldır Almanya'da yaşıyorsan ve hala arkadaş bulamadıysan bizimde yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum, kendinde değiştirmen gereken bir şeyler olabilir ancak seni tanımadan bunları sana söyleyemeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Şişe topla 0.25 eur ediyor diye biliyorum tanesi 200 şişe 50 EUR Yapar 2. el güzel bi sistem toplamayı deneyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmadığın eşyalarını sat 1 2 Euro demeden biriktir birim olarak orada birim olarak daha düşük birime alıyorsun parçaları

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1,5 yıldır Almanya'da yaşıyorsan ve hala arkadaş bulamadıysan bizimde yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum, kendinde değiştirmen gereken bir şeyler olabilir ancak seni tanımadan bunları sana söyleyemeyiz.
Burdakilerin hiçbirine alışamıyorum.Olmuyo abi zor burda yaşamak

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Yaşadığım eyaletde çok az türk var.Part time iş için yaşım yetmiyo diye biliyorum

Var kanka.yalnız o pet şişe toplama şeyi boş şey.50 euruya patates işlemci bile yok
bana verir misin sitenin adını

Hocam 1.5 yıldır almanyadayım 16 yaşındayım.Okula falan gidiyorum hayat çok sıkıcı geliyo bana.Arkadaş yok kuzen yok kardeş yok akraba yok .Okul desen beni dindiren yok.Sanki yokmuşum gibi.Dili zaten zar zor öğreniyorum.Almanyaya gelcem istediğim her şey falan olcak diyodum gram ilerleyiş falan hiçbişey yok.Sadece bir kasa toplayıp kafamı dağıtmak istiyorum o da olmuyo.Para yok, babam borçlarını ödüyo .2 3 yıl sabr ediyim diyorum her şey iyi olcak diyorum ama hiç öyle olcağını da düşünmüyorum.Ki, olsa bile 2 3 yıl sonra pc hevesimin sönüceğini düşünüyorum.Para kazanmak istiyorum,çalışmak istiyorum malum almanya işte 18 yaş yoksa iş te yok demektir.Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için Teşekkürler.Almanya da yaşayanlar Sizce Nasıl para kazanabilirim?
birde beklentin ne kasadan hangi oyunları istiyosun?

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Yurt dışında yaşayan arkadaşlarım var, kendi paralarını kazanarak iPhone 14 falan aldılar. Ne yaptıklarını bilmiyorum ama öğrenirsem buraya yazarım. İllaki yapacak bir şeyler bulursun ararsan. Ayrıca arkadaş edinmek bence o kadar zor olmamalı, arkadaşlarını senin bulman gerek, gördüğün yaşıtlarının yanına git arkadaş olabilir miyiz falan de reddedeceklerini zannetmiyorum.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
18 yaş altına iş yok diye bir şey yok bizzat benim kuzenim 15 yaşından 18 yaşına kadar araba tamir ve boya işine bakan bi yerde part time çalıştı ve kendine 3080 kasa , ps5 ve telefon yaptı ki bunu her sene yapıyor muhtelemen 4000 serisine geçecek ps4 ten ps5 e geçmişti
arkadaş kısmına gelecek olursak belli semtler türk kaynıyor sende biliyorsundur türklerle iletişime geçerek işe gir yol göstereceklerdir sana bu sıradada kaynaşır kafana yatanla arkadaşlık kurarsın

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Yurt dışında yaşayan arkadaşlarım var, kendi paralarını kazanarak iPhone 14 falan aldılar. Ne yaptıklarını bilmiyorum ama öğrenirsem buraya yazarım. İllaki yapacak bir şeyler bulursun ararsan. Ayrıca arkadaş edinmek bence o kadar zor olmamalı, arkadaşlarını senin bulman gerek, gördüğün yaşıtlarının yanına git arkadaş olabilir miyiz falan de reddedeceklerini zannetmiyorum.
Oturma iznim yok diye taksitle telefon bile alamıyorum.Direkt para ödeyip almam gerekiyor.

Top Bottom