Neler Yeni

Almanya da yaşıyorum sistem toplamak için param yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Şimdi benim en çok oynamak istediğim oyun fivem.Ayrıca valo ve cs de oynuyorum yani bu oyunlar bana yeter
Yukarıda attığım 100 ve 85 Euroluk sistemler istediğin oyunları rahatlıkla oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almancam yok diye tam ne yazdıllarını anlayamıyorum fakat sistem özelliklere bakıldığında cidden iyi ve perforamnslı sistemler olduklarını görebiliyorum

Baktın hiç para bulamadın hani 50 euro bile yapamıyorsun En kötü ihtimal 30 Euroluk şu sistem bile istediğin oyunları oynatır.

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Sadece beğendiğim sistemleri atıp bilgi toplamaya çalışıyorum eğer bir gün alırsam diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
işlemci q6600 bir tık kötü fakat en azından 4 çekirdek ayrıca GTX 470 döneminin en iyi ver performanslı kartlarından biri

Q6600 ve GTX 470'in gta 5 performansı:

Attıklarıma baktın mı?

Ayrıca her ne kadar öyle düşünsende almanyada olduğun için hala şanslı olduğunu düşünüyorum. 1 saat önce bir arkadaşın ddr2 e4700lü sistemini upgrade etmeye açalışıyorduk 250 TL'ye anakart işlemci ram bulduk ekran kartına para bile kalmadı. sen 30 birime buranın 2 bin birimlik sistemini alıyorsun neredeyse o şekilde düşünmelisin

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Yukarıda attığım 100 ve 85 Euroluk sistemler istediğin oyunları rahatlıkla oynatır.

Almancam yok diye tam ne yazdıllarını anlayamıyorum fakat sistem özelliklere bakıldığında cidden iyi ve perforamnslı sistemler olduklarını görebiliyorum

Baktın hiç para bulamadın hani 50 euro bile yapamıyorsun En kötü ihtimal 30 Euroluk şu sistem bile istediğin oyunları oynatır.
Şuan elimde 65€ var biriktirdiğim.Biraz daha biriktircem.Yine de çok teşekkür ederim önerilerin için.Morelim düzeldi.Allah razı olsun.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Şişe topla 0.25 eur ediyor diye biliyorum tanesi 200 şişe 50 EUR Yapar 2. el güzel bi sistem toplamayı deneyebiliriz

Kullanmadığın eşyalarını sat 1 2 Euro demeden biriktir birim olarak orada birim olarak daha düşük birime alıyorsun parçaları
Hocam konudan bağımsız ama aylardır aktif değildiniz neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Şuan elimde 65€ var biriktirdiğim.Biraz daha biriktircem.Yine de çok teşekkür ederim önerilerin için.Morelim düzeldi.Allah razı olsun.

Şu sistemi alabilirsen harika olur. hem DDR4 hem de içinde 1050 ile aynı performansta bir ekran kartı var. valo ve cs 200+ gta da 80fps civarı oynarsın. Ayarları da yükseltirsin

Hocam konudan bağımsız ama aylardır aktif değildiniz neden?
Annem organ nakline girdi onun stresindeydim, ek olarak babam ve annem onlarla uğraşırken onların yerine işyerine bakmaya başladım vesaire. Biraz çalkantılı bir dönemdeydim

bahsettiğim sistemin oyun performansı

Daha doğrusu hem perforamnsı hem de 1050 ile 760 karşılaştırması

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Şu sistemi alabilirsen harika olur. hem DDR4 hem de içinde 1050 ile aynı performansta bir ekran kartı var. valo ve cs 200+ gta da 80fps civarı oynarsın. Ayarları da yükseltirsin

Annem organ nakline girdi onun stresindeydim, ek olarak babam ve annem onlarla uğraşırken onların yerine işyerine bakmaya başladım vesaire. Biraz çalkantılı bir dönemdeydim

bahsettiğim sistemin oyun performansı
Geçmiş olsun hocam umarım iyilerdir ikiside, kusura bakmayın moralinizi bozduysam , sizin gibi kaliteli insanları forumda arıyor bazen insan bu yüzden merak ettim uzun zamandır forumda göremeyince..

ya aşırı asosyalsin ya da trollsün
Kanka çocuk düzgünce bir tavsiye istemiş bunun trolü olmaz yani eline bir şey geçmeyecek troll olsa bile , üstüne gitmeyin arkadaşın..

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Geçmiş olsun hocam umarım iyilerdir ikiside, kusura bakmayın moralinizi bozduysam , sizin gibi kaliteli insanları forumda arıyor bazen insan bu yüzden merak ettim uzun zamandır forumda göremeyince..

Kanka çocuk düzgünce bir tavsiye istemiş bunun trolü olmaz yani eline bir şey geçmeyecek troll olsa bile , üstüne gitmeyin arkadaşın..
Acil durumlar için İnsta bırakmıştım oradan ulaşan arakdaşlara yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince şuan burdayım çok şükür

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Hocam Çok geçmiş olsun.Siz varya siz çok mükemmel birisisiniz.Şuan varya inanılmaz bi motivasyon oluştu bende.Sebepi ise gidip ne kadar param olduğuna baktım 85€ varmış.Ben bu 85€yu 4 ayda biriktirdiysem biraz daha biriktire bilirim.
400€ falan çıkartıp daha iyi sistem ala biliceğimin farkına vardım sizin sayenizde.Tekrar teşekkür ederim paramı biriktirdikten sonra mutlaka size geri dönüş yapacağım.

Neden troll dediğinden anlam çıkarmaya çalışıyorum.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,688
İsim
Oozdmrsm

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar

Çok teşekkür ederim beni anladığın için sizler gibi kaliteli insanları bulmak zor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Hocam Çok geçmiş olsun.Siz varya siz çok mükemmel birisisiniz.Şuan varya inanılmaz bi motivasyon oluştu bende.Sebepi ise gidip ne kadar param olduğuna baktım 85€ varmış.Ben bu 85€yu 4 ayda biriktirdiysem biraz daha biriktire bilirim.
400€ falan çıkartıp daha iyi sistem ala biliceğimin farkına vardım sizin sayenizde.Tekrar teşekkür ederim paramı biriktirdikten sonra mutlaka size geri dönüş yapacağım.

Neden troll dediğinden anlam çıkarmaya çalışıyorum.
Boşver sen o troll diyenleri onlar hep aynı , ayrıca unutma motive bozmak yok , almanyada yaşıyorsun evet belki okula gittiğin için çok sosyal hayatın bile olmuyor dili tam konuşamadığın için çok çevren yok olabilir, kendine biraz zaman tanı .

Emin ol 1-2 yıl içerisinde bu durumdan kurtulacaksın, birde türkiyede yaşayanları düşün mesela bizi , senin durumundaki öğrenciler türkiyede o sistemlerin hayalini bile kuramıyor en azından orada ucuz part yaparak bile istediğin sistemi alabilirsin eminim , umarım istediğin her şey seninle olur kardeşim moralini bozma..

Top Bottom