Neler Yeni

Almanya da yaşıyorum sistem toplamak için param yok

Semix59

80+ Silver
Burdakilerin hiçbirine alışamıyorum.Olmuyo abi zor burda yaşamak
Hiçbirine alışamıyorum derken. Türkiyede insanlara yada hayata alışabiliyormusun? 16 yaşındasın hemen kendini karanlığa kaptırma akışına bırak bazı şeyleri. Ama keşke dediğim şeylerden biride erken yaşta çalışmak şimdiki aklım olsun 14 yaşımdan beri çalışırdım. Ben yine söyleyeceklerimi söyleyeyim sen kendin karar ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
N
Oturma iznim yok diye taksitle telefon bile alamıyorum.Direkt para ödeyip almam gerekiyor.
Neresindesin almanyanın? ona göre bakacağım siteden. Türkiyede ucuza topluyorum almanyada da toplamadım dedirtmem

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
18 yaş altına iş yok diye bir şey yok bizzat benim kuzenim 15 yaşından 18 yaşına kadar araba tamir ve boya işine bakan bi yerde part time çalıştı ve kendine 3080 kasa , ps5 ve telefon yaptı ki bunu her sene yapıyor muhtelemen 4000 serisine geçecek ps4 ten ps5 e geçmişti
arkadaş kısmına gelecek olursak belli semtler türk kaynıyor sende biliyorsundur türklerle iletişime geçerek işe gir yol göstereceklerdir sana bu sıradada kaynaşır kafana yatanla arkadaşlık kurarsın
Kuzenin kaç yıldır almanya da.Biz burda yeni sayılırız (1.5 yıl)ve güvenemiyoruz hiçkimseye ayrıca tanıdığımız akraba dost hiçkimse yok.Kaldığım şehir öyle küçük şehir ki, Sadece market falan var.Yakın komşu şehir de 25km uzakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

N

Neresindesin almanyanın? ona göre bakacağım siteden. Türkiyede ucuza topluyorum almanyada da toplamadım dedirtmem
Hagen' de

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Kuzenin kaç yıldır almanya da.Biz burda yeni sayılırız (1.5 yıl)ve güvenemiyoruz hiçkimseye ayrıca tanıdığımız akraba dost hiçkimse yok.Kaldığım şehir öyle küçük şehir ki, Sadece market falan var.Yakın komşu şehir de 25km uzakta
şehir ismini söylesene herşeye çok net ve karşı cevaplar var troll oldugunu düşünüyorum ve ayrıca tiktokta gördüğüm bi çocuk var mülteci konteynırında kalıyor tam oturum izni yok ve çalışıp hayatını kuruyor bunu video kaydına alıyor onunla sen çok ters düşüyorsunuz şartlarınız aynı

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Hiçbirine alışamıyorum derken. Türkiyede insanlara yada hayata alışabiliyormusun? 16 yaşındasın hemen kendini karanlığa kaptırma akışına bırak bazı şeyleri. Ama keşke dediğim şeylerden biride erken yaşta çalışmak şimdiki aklım olsun 14 yaşımdan beri çalışırdım. Ben yine söyleyeceklerimi söyleyeyim sen kendin karar ver.
İstediğim şey de zaten erken yaşta çalışmak ama hiç bir fırsat bulamadım.Sanırım ben çok şanssızım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
İstediğim şey de zaten erken yaşta çalışmak ama hiç bir fırsat bulamadım.Sanırım ben çok şanssızım.
Kanka şöyle söyleyeyim. 100 EURO'ya bile gerçekten güzel bilgisayarlar var ama senin beklentin önemli. PC ile ne oynamak istiyorsun bunları söyleyebilir misin

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
şehir ismini söylesene herşeye çok net ve karşı cevaplar var troll oldugunu düşünüyorum ve ayrıca tiktokta gördüğüm bi çocuk var mülteci konteynırında kalıyor tam oturum izni yok ve çalışıp hayatını kuruyor bunu video kaydına alıyor onunla sen çok ters düşüyorsunuz şartlarınız aynı
Ben yine boş yapmaya geldim en iyisi gidip ağlıyim.Şanssız değil çok beceriksizmişim.İyi günler hepinize

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Ben yine boş yapmaya geldim en iyisi gidip ağlıyim.Şanssız değil çok beceriksizmişim.İyi günler hepinize
YA KANKA ALLAHINI SEVERSEN BENİ Bİ CİDDİYE AL YAV

Kanka herkes bahsettiğin kafada olamıyor ki bunun yüzünden arkadaşı suçlamamak lazım. Ayrıca adam sadece kafasını dağıtmak için bilgisayar istediğini belirtmiş ona çözüm aramalıyız bence

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar

Kanka herkes bahsettiğin kafada olamıyor ki bunun yüzünden arkadaşı suçlamamak lazım. Ayrıca adam sadece kafasını dağıtmak için bilgisayar istediğini belirtmiş ona çözüm aramalıyız bence
Sen çok mükemmel birisisin.Beni anladığın için çokk teşekkür ederim.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2023-01-13_014258_forum.donanimarsivi.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2023-01-13_014258_forum.donanimarsivi.com.png
    55.4 KB · Hit: 55
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Dostum araştırma yaptım biraz uzun sürdü ama 100 EURO Bandına harika sistemler var.

200 EUROya İ7 7400 GTX 1050 Tİ

85 EUROya GTX760 İ3 6100

100 Euroya GTX 770 İ5 3570K

Kanka almak istemiş heves etmiş babasının durumu yüzünden alamamıştır çok yaşandı böyle durumlar

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
ya kusura bakmayın ama ben troll olduguna inanıyorum ama burda daha fazla mesaj yazmama gerek yok eğer öyle değilse umarım bir çözüm bulur

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Kanka şöyle söyleyeyim. 100 EURO'ya bile gerçekten güzel bilgisayarlar var ama senin beklentin önemli. PC ile ne oynamak istiyorsun bunları söyleyebilir misin
Şimdi benim en çok oynamak istediğim oyun fivem.Ayrıca valo ve cs de oynuyorum yani bu oyunlar bana yeter

Top Bottom