Neler Yeni

Almanya Vatandaşı Olmak İçin Gereken Para

Alfha13

80+ Silver
Orada hemen iş bulabilirsen herhalde en az 10 bin lira lazım olur. O da biraz dişini sıkmanı gerektirir. Ne kadar fazla götürürsen ilk maaşını alana kadar o derece rahatlarsın.

BIGGZ

80+ Bronze
Hocam bir iş bulana kadar kira için para ayırmanızı öneririm.

Benim bildiğim, avrupa ülkelerinde kiralar biraz uçuk

biraz dediğime bakma cidden parasız kalabilirsin*

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Öncelikle selam yaklaşık 1 yıldır almanca eğitimi alıyorum ve neredeyse üst seviye geldiğimi belirtmek isterim fakat ben hayatımda yurt dışına gitmiş bir insan değilim ve ben almanya vatandaşı 8 yılda olabiliyorum fakat oraya gitmek için toplam bana maliyet ne kadar tutar maliyet dediğim ucak parası vize vb gibi yazarmsınız
Oraya gitmek vize ve pasaport işlerinden sonra bilet parası dışında fazla tutmaz ama önemli olan oraya gittikten sonra yapacağın maliyet.
Gittikten sonra bayağı para harcaman gerekebilir.

xernetk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
neredeyse çok heyecanlıyım işte son gereken para neredeyse 20k kadar kaldı 20k da 1 bilemedin 2 ay tamamlıcam

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Oraya gittiğin de cebinde Euro olması lazım ve banka hesabında biraz para göstermen lazım ki adamlar bu aç kalmaz bize sorun çıkarmaz desinler. Ama dediğim gibi oraya Euro ile gideceğin için orada ortalama görünen para bizim burada büyük miktarlara denk geliyor.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom