1 hafta yemişti gelir artık az kalmıştır :dHadi ya ne zaman yemiş bir de neden yemiş ki gayet saygılı biriydi. Süresiz mi bilgin var mı ?
Reis baktım da şimdi 150 Euro fln yani Türkiye fiyatlarıyla aynı zaten ben daha ucuz olur sanıyordumDostum amazon.de'den aldır. Onlar alsın Türkiye'ye getirsin.
@Mehmet Yılmaz neden yedi
.Yazım kurallarına hiç uymuyordu hep İngilizce kelimeler kullanıyordu Abdullah abi uyarmıştı bir kaç defa ama iyi biri dediklerinin çoğunu anlamasamda severim kendisini
ingilizce kelimeler kullanıyormuş@Mehmet Yılmaz neden yedi
Maalesef uzun süre yurt dışında kalınca dilimi unutuyor umarım düzeltir dilini, umarım forumu bırakmazAşırı bozuk dil kullanımı.
Özellikle yaptığı bir şey değildi ki kardeşim. Neyse sen de bir yerde haklısın bazen dedikleri anlaşılmıyordu. Umarım geldiğinde biraz daha dikkat eder. Ayrıca forumda Türkçe kullanımı yüzünden ban yiyen ilk kişi olduğunu düşünüyorumAşırı bozuk dil kullanımı.
Yok yiyenler var dahaÖzellikle yaptığı bir şey değildi ki kardeşim. Neyse sen de bir yerde haklısın bazen dedikleri anlaşılmıyordu. Umarım geldiğinde biraz daha dikkat eder. Ayrıca forumda Türkçe kullanımı yüzünden ban yiyen ilk kişi olduğunu düşünüyorum
Arkadaşlar Almanya'da akrabalarım var ve her sene geliyorlar Türkiye ye bizi de ziyaret ediyorlar amcamlar zaten kısaca . Ordan ilerde işlemci veya ekran kartı aldırmayı düşünüyorum. Bu parça satan siteleri atarmisiniz Almanya'daki fiyatlarla bir göz gezdirip hesap yapacağım da.
Ciddi misin ? Neden yemiş ? Pc masasına kurban olduğumBan yemiş Rambo reis ya