Seçilmişe saygı diye yaygara koparan kafa, seçimle gelmiş İBB başkanına "müteahhit" diye hitap ediyor. İmamoğlu'nu bir kaşık suda boğarlar ama Haniye'ye hürmet ederler.
Bak genç kardeşim yaşın çok genç ve manipüle edilmeye hazır ve razısın. Rızan var. Senin gibi manipüle edilmeye razı gençleri kullanıyor bu dem sevici partiler. Hala akp kaynağı diyorsun. Adil olmak herkes harcı değil. Sözcü, halktv, ahaber gibi kaynakların hepsi yanlıdır. Gider bakarsın, kendi çıkarımını yaparsın. Ama şu an için sende daha toysun. İrdelemiyorsun direkt sonuca gidiyorsun. Bu şekilde anca kapı önüne gidersin. Zihnini aç ve önüne bak. Bu siyasi partilerin oyunlarına gelme. Büyük oyu olan her partiden bahsediyorum.
Bak genç kardeşim yaşın çok genç ve manipüle edilmeye hazır ve razısın. Rızan var. Senin gibi manipüle edilmeye razı gençleri kullanıyor bu dem sevici partiler. Hala akp kaynağı diyorsun. Adil olmak herkes harcı değil. Sözcü, halktv, ahaber gibi kaynakların hepsi yanlıdır. Gider bakarsın, kendi çıkarımını yaparsın. Ama şu an için sende daha toysun. İrdelemiyorsun direkt sonuca gidiyorsun. Bu şekilde anca kapı önüne gidersin. Zihnini aç ve önüne bak. Bu siyasi partilerin oyunlarına gelme. Büyük oyu olan her partiden bahsediyorum.
Zafer partisi kendileri iddianameyi paylaştı. Bunu aklınız almıyor. İddianameyi paylaşan zafer partisi kendisini savundu ve şeffaf oldu. Hala şu kanallar şöyle böyle diyorsunuz. Banane o kanallardan, ortada suç var ve delillerini paylaşan kaynaklar var. Sen git milyonları götürenlere alkış tut ve destekle.
Bak ergen çocuk, burada itham ettiğin kişileri tanımadan konuşma. Çarpılırsın. Fanatizm derken suçluyu savunup antitez üretemiyorsun. Fanatizm aptallıktır, gerçeği göremeyenler de zeka eksikliği vardır. Al sana antitez. Hadi git senin hakkını çalan sistem partilerine git bağır. Muhattabın çıkıyor mu?
Zafer partisi kendileri iddianameyi paylaştı. Bunu aklınız almıyor. İddianameyi paylaşan zafer partisi kendisini savundu ve şeffaf oldu. Hala şu kanallar şöyle böyle diyorsunuz. Banane o kanallardan, ortada suç var ve delillerini paylaşan kaynaklar var. Sen git milyonları götürenlere alkış tut ve destekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak ergen çocuk, burada itham ettiğin kişileri tanımadan konuşma. Çarpılırsın. Fanatizm derken suçluyu savunup antitez üretemiyorsun. Fanatizm aptallıktır, gerçeği göremeyenler de zeka eksikliği vardır. Al sana antitez. Hadi git senin hakkını çalan sistem partilerine git bağır. Muhattabın çıkıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dayın mı olacağım duyunca? Tekrar söylüyorum, kendinizi manipüle ettirmeyin bu sistem partilerine.
Bu herif tam bir amip ya. Orada yazığımın mecaz olduğunu bile bile hala o ssi paylaşıyor al bende senin zeka seviyeni bu ss ile paylaşmaya devam edeyim
hayır ya apo nasıl konuşmuş ki kim meydanlarda mektupunun okutulmasına izin verip serbest kalması için anlaşma yapmaya çalışıyordur acaba. Kesin mhp ve apk değildir. apk en iyisi abi onların hiç yanlışı yok padişahım çok yaşa. Protesto etmeye çalışanlar da bölücü pkklıdır. Ha bu arada arkadaşlar ben akpli troll değilim
Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum. Sömürülmeyi hak ediyorsunuz.
Yok zaten biliyorum kimin ne olduğu zaten de ben kimseyi rencide etmek istemiyorum. Etiket etmiyorum kimseyi ama bunlar beni akpli yaptı bile. Hayatımda hiç oy vermediğim partinin savunucusu zannettiler. Genci böyle iken yaşlısı ne halde düşünün.
Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum. Sömürülmeyi hak ediyorsunuz