Neler Yeni

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana tek diyeceğim RTE nin TV kanallarında ne geçiyorsa çok inanma sen hemen suçlu olduğuna kendini inandırmışsın

Bunlar bu saatten sonra düzelmez. Fanatizmden kafayı yemişler. Savundukları şey de halk düşmanı bir hareket.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Padişahtan başka kimse kalmayana kadar herkesi indirecekler eğer halk tepkisini göstermezse

Seçilmişe saygı diye yaygara koparan kafa, seçimle gelmiş İBB başkanına "müteahhit" diye hitap ediyor. İmamoğlu'nu bir kaşık suda boğarlar ama Haniye'ye hürmet ederler.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur
Sana tek diyeceğim RTE nin TV kanallarında ne geçiyorsa çok inanma sen hemen suçlu olduğuna kendini inandırmışsın

Bak genç kardeşim yaşın çok genç ve manipüle edilmeye hazır ve razısın. Rızan var. Senin gibi manipüle edilmeye razı gençleri kullanıyor bu dem sevici partiler. Hala akp kaynağı diyorsun. Adil olmak herkes harcı değil. Sözcü, halktv, ahaber gibi kaynakların hepsi yanlıdır. Gider bakarsın, kendi çıkarımını yaparsın. Ama şu an için sende daha toysun. İrdelemiyorsun direkt sonuca gidiyorsun. Bu şekilde anca kapı önüne gidersin. Zihnini aç ve önüne bak. Bu siyasi partilerin oyunlarına gelme. Büyük oyu olan her partiden bahsediyorum.

CupOk

80+ Bronze
Bak genç kardeşim yaşın çok genç ve manipüle edilmeye hazır ve razısın. Rızan var. Senin gibi manipüle edilmeye razı gençleri kullanıyor bu dem sevici partiler. Hala akp kaynağı diyorsun. Adil olmak herkes harcı değil. Sözcü, halktv, ahaber gibi kaynakların hepsi yanlıdır. Gider bakarsın, kendi çıkarımını yaparsın. Ama şu an için sende daha toysun. İrdelemiyorsun direkt sonuca gidiyorsun. Bu şekilde anca kapı önüne gidersin. Zihnini aç ve önüne bak. Bu siyasi partilerin oyunlarına gelme. Büyük oyu olan her partiden bahsediyorum.
yaşın kaç

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur
Ekremi gram sevmem ama Ak parti kaynakları üzerinden konuşursak Özdağ da suçlu oluyor.Bu mantıkla yola çıkamayız.

Kaynağı akp taraftan almicaz.

Zafer partisi kendileri iddianameyi paylaştı. Bunu aklınız almıyor. İddianameyi paylaşan zafer partisi kendisini savundu ve şeffaf oldu. Hala şu kanallar şöyle böyle diyorsunuz. Banane o kanallardan, ortada suç var ve delillerini paylaşan kaynaklar var. Sen git milyonları götürenlere alkış tut ve destekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar bu saatten sonra düzelmez. Fanatizmden kafayı yemişler. Savundukları şey de halk düşmanı bir hareket.

Bak ergen çocuk, burada itham ettiğin kişileri tanımadan konuşma. Çarpılırsın. Fanatizm derken suçluyu savunup antitez üretemiyorsun. Fanatizm aptallıktır, gerçeği göremeyenler de zeka eksikliği vardır. Al sana antitez. Hadi git senin hakkını çalan sistem partilerine git bağır. Muhattabın çıkıyor mu?

Dayın mı olacağım duyunca? Tekrar söylüyorum, kendinizi manipüle ettirmeyin bu sistem partilerine.

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Zafer partisi kendileri iddianameyi paylaştı. Bunu aklınız almıyor. İddianameyi paylaşan zafer partisi kendisini savundu ve şeffaf oldu. Hala şu kanallar şöyle böyle diyorsunuz. Banane o kanallardan, ortada suç var ve delillerini paylaşan kaynaklar var. Sen git milyonları götürenlere alkış tut ve destekle.

Bak ergen çocuk, burada itham ettiğin kişileri tanımadan konuşma. Çarpılırsın. Fanatizm derken suçluyu savunup antitez üretemiyorsun. Fanatizm aptallıktır, gerçeği göremeyenler de zeka eksikliği vardır. Al sana antitez. Hadi git senin hakkını çalan sistem partilerine git bağır. Muhattabın çıkıyor mu?

Dayın mı olacağım duyunca? Tekrar söylüyorum, kendinizi manipüle ettirmeyin bu sistem partilerine.
Neyse he de geç.Protesto etmeyin hükümeti diyenlerle bu saatten sonra muhattap olmayacağım sıkıldım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neyse he de geç.Protesto etmeyin hükümeti diyenlerle bu saatten sonra muhattap olmayacağım sıkıldım
Ladin-Escobar ortaklığı gibi bir oluşumu normalleştirmişler.

Shix2x

80+ Bronze
Kral kendini yorma istersen.

Ekler

• IMG_20250321_140607.jpg
    IMG_20250321_140607.jpg
    146 KB · Hit: 13

CupOk

80+ Bronze
Bu herif tam bir amip ya. Orada yazığımın mecaz olduğunu bile bile hala o ssi paylaşıyor al bende senin zeka seviyeni bu ss ile paylaşmaya devam edeyim :kekw:
Ekran görüntüsü 2025-02-28 114437.png

hayır ya apo nasıl konuşmuş ki:peeposad: kim meydanlarda mektupunun okutulmasına izin verip serbest kalması için anlaşma yapmaya çalışıyordur acaba:peeposad:. Kesin mhp ve apk değildir:peeposad:. apk en iyisi abi onların hiç yanlışı yok padişahım çok yaşa. Protesto etmeye çalışanlar da bölücü pkklıdır. Ha bu arada arkadaşlar ben akpli troll değilim :peped:

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur

Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum. Sömürülmeyi hak ediyorsunuz.

Yok zaten biliyorum kimin ne olduğu zaten de ben kimseyi rencide etmek istemiyorum. Etiket etmiyorum kimseyi ama bunlar beni akpli yaptı bile. Hayatımda hiç oy vermediğim partinin savunucusu zannettiler. Genci böyle iken yaşlısı ne halde düşünün.

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum. Sömürülmeyi hak ediyorsunuz
Tamam dayı git evinde otur sakın aksiyon alma kendi kendine düzelir her şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,514
Üyeler
170,375
Son üye
muslol
Top Bottom