Neler Yeni

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

CupOk

80+ Bronze
Hata yaptığını zaten biliyor, üstünü örtmeye çalışıyor. Hata yapmadığını sana kim söyledi? Yeni şafak o bu şu onların ne dediği değil. Gerçekler ortada. O üniversite puanıyla o alana giremezsin. Kim Türk milletinin cebinden parasını almışsa onun hesabını versin. 128 milyar dolarda dahil. Sap ile samanı belli olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usülsüzlük yaptığı için olabilir mi? Bunlar tesadüf değil zaten bak nevruz haftasındayız. Nevruzda bir grup taşkınlık yapabilir.
Hadi diyelim Ekrem suçlu ş*refsiz bir adam o zaman Ümit özdağın suçu neydi de içeri attılar. Muhalif siyasi liderleri tek tek etkisiz hale getiriyorlar ve sen gelip bu ortamda bana adaletin yerine getirileceğini söylüyorsun. Çocuk bile inanmaz şuna

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ensar Polat
Hadi diyelim Ekrem suçlu ş*refsiz bir adam o zaman Ümit özdağın suçu neydi de içeri attılar. Muhalif siyasi liderleri tek tek etkisiz hale getiriyorlar ve sen gelip bu ortamda bana adaletin yerine getirileceğini söylüyorsun. Çocuk bile inanmaz şuna
başkana hakaret etti

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Musa Topçu
Hata yaptığını zaten biliyor, üstünü örtmeye çalışıyor. Hata yapmadığını sana kim söyledi? Yeni şafak o bu şu onların ne dediği değil. Gerçekler ortada. O üniversite puanıyla o alana giremezsin. Kim Türk milletinin cebinden parasını almışsa onun hesabını versin. 128 milyar dolarda dahil. Sap ile samanı belli olsun.

Usülsüzlük yaptığı için olabilir mi? Bunlar tesadüf değil zaten bak nevruz haftasındayız. Nevruzda bir grup taşkınlık yapabilir.
Bir grup taşkınlık yapabilir dem partisine izin verirler halkın hakkını savunmasını engellemeye çalışırlar

CupOk

80+ Bronze
başkana hakaret etti
Ulan ne büyük suç ya hemen ömürlük hapis verin abime. Sonra neden bize AKP'li dediniz. Dediğin şeyin saçmalığına bak

Türk vatandaşını ezip öldürmek 27 Bin TL ceza, Padişahımıza en ufak laf söylersen ömürlük hapis. Sirkiyede adalet var diyenler ne içiyor merak ediyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
bunlar bile öyle diyosa vay halimize

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren
Korkunç bir durum

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur
Özdağ için hukuki olduğunu söyledim mi? Gösteri yapılacak ise Özdağ için yapılır. Diğeri için sokağa çıkmak isteyenler akıl tutulması yaşıyor. Ayrıca diğerinin muhalif olduğunu sen söylüyorsun. Türkiye'nin tek bir muhalifi var o da zafer partisi gibi küçük partiler. Diğerleri iktidar yansıması.

CupOk

80+ Bronze
Özdağ için hukuki olduğunu söyledim mi? Gösteri yapılacak ise Özdağ için yapılır. Diğeri için sokağa çıkmak isteyenler akıl tutulması yaşıyor. Ayrıca diğerinin muhalif olduğunu sen söylüyorsun. Türkiye'nin tek bir muhalifi var o da zafer partisi gibi küçük partiler. Diğerleri iktidar yansıması.
Ben de diyorum ki Özdağ için işlemeyen hukuk diğerleri için mi işleyecek insanların protestosu bu yüzden zaten. Bugün yapılanları protesto etmezsen yarın o dediğin küçük partilerin liderleri de içeri alınacak

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Onur
Ben de diyorum ki Özdağ için işlemeyen hukuk diğerleri için mi işleyecek insanların protestosu bu yüzden zaten. Bugün yapılanları protesto etmezsen yarın o dediğin küçük partilerin liderleri de içeri alınacak

Suçluları savunarak olmaz bu iş. Özdağ hukuksuz şekilde yatıyor. Bu ise delili olan bir suçtan suçlanıyor. Bak genç kardeşim bu müteahhit için sokağa çıkacaksan daha çok sırtınıza vururlar. Özdağ için dışarı çıkmamışlar gelip burada bize akıl veriyor.

CupOk

80+ Bronze
Suçluları savunarak olmaz bu iş. Özdağ hukuksuz şekilde yatıyor. Bu ise delili olan bir suçtan suçlanıyor. Bak genç kardeşim bu müteahhit için sokağa çıkacaksan daha çok sırtınıza vururlar. Özdağ için dışarı çıkmamışlar gelip burada bize akıl veriyor.
Sana tek diyeceğim RTE nin TV kanallarında ne geçiyorsa çok inanma sen hemen suçlu olduğuna kendini inandırmışsın

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekremi gram sevmem ama Ak parti kaynakları üzerinden konuşursak Özdağ da suçlu oluyor.Bu mantıkla yola çıkamayız.

Kaynağı akp taraftan almicaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,339
Üyeler
170,347
Son üye
birii
Top Bottom