Almanya’dan akraba ile PS4 PRO Getirmek

Xpex.

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar selamın aleyküm
Sormak istediğim şey Almanya’dan direkt uçuşla akrabam ile bulunduğum şehre cihazı getirtmek istiyorum ama havaalanında vergi işlemi uygulanır mı bilmiyorum,ürün yeni alındı kutusunun içinde ve yanında iki tane oyun var. Eğer ki vergi uygulanırsa kaç tl vergi uygulanır ?
İki oyun ve cihaz toplamda 420-450 € gibi fiyata alındı

baya uygulanır. akraban getirecek.

Kutusuz getirin o zaman vergi ödemezsiniz

Ben uygulanmıyor diye biliyorum. Çünkü sonuçta kişisel eşya. Sen Türkiye'den, yurtdışı bir siteden sipariş vermedin sonuçta. Kutunun biraz deforme edilmesi lazım ama. Kişisel eşya olduğu anlaşılsın.

Uygulanıyor evet ama yani demek istediğim kesin olarak uygulanır mı uygulanırsa ne kadar tutar ödemememiz gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutulu getirmekte buna dahil mi
kutulu kutusuz bu ülkeye gelecek kargoya uygulanır. ha akraban getirirse veya sen gidip alırsan hiçbirşey diyemezler.

Hocam bence kutulu getittirme ve arkadaşın dediği gibi özel eşyaymış gibi görünmesini sağla sticker falan yapıştırsın bir tane kap taksın vs bir şey yapsın ki anlaşılsın kendinin olduğu

Arkadaşlar selamın aleyküm
Sormak istediğim şey Almanya’dan direkt uçuşla akrabam ile bulunduğum şehre cihazı getirtmek istiyorum ama havaalanında vergi işlemi uygulanır mı bilmiyorum,ürün yeni alındı kutusunun içinde ve yanında iki tane oyun var. Eğer ki vergi uygulanırsa kaç TL vergi uygulanır ?
İki oyun ve cihaz toplamda 420-450 € gibi fiyata alındı
kardeşim eğer akraban getirecekse vergi felan uygulanmaz .şimdi adam alıcak havaalanında ona soramazlar bu cihazı yeni mi aldın diye.adam belki aldı bi zaman önce .öyle bişey olamaz adamın kendi malı kafan rahat olsum

kardeşim eğer akraban getirecekse vergi felan uygulanmaz .şimdi adam alıcak havaalanında ona soramazlar bu cihazı yeni mi aldın diye.adam belki aldı bi zaman önce .öyle bişey olamaz adamın kendi malı kafan rahat olsum
EyvAllah kardeşim sağolasın,gümrük bürosunu aradım bir üründen tek parça getirildiği zaman sorun edilmiyormuş ama yinede sizlere sormak istedim sağ olun

Geri