Neler Yeni

Almanyadan bavul ile anakart getirilmesi yasal mı

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
Biz ekran kartı getirdik sorun çıkmadı. Açıp bune diye bakmadılar bile
Tamam kankam teşekkğrler aslında sormamın nedeni diğer kuzenim 2 3 yıl önce ps4 olmsıs gerek geitrirken gğmrük vergisi çıkarmışlwe o yüzden

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
gümrükte bavulları açmıyorlarsa np

BALANCE

80+ Bronze
Tamam kankam teşekkğrler aslında sormamın nedeni diğer kuzenim 2 3 yıl önce ps4 olmsıs gerek geitrirken gğmrük vergisi çıkarmışlwe o yüzden
Aldığımız ekran kartının garantisi vardı. Evet gümrükten geçirirseniz ama otomatik olarak vergi verirsiniz ama aynı zamanda garantisi devam etmiş olur. Biz öyle yapmadık. Bavuldan hiç çıkarmadan getirdik. Tabi buda garantisinin öldüğü anlamına geliyor. Fakat bayadır kullanıyorum sorun yok. Tr’den dha ucuza bulduğumuz için oradan almıştım. Gözümü yumdum ve garantisi hiç varolmamış gibi devam ettim 😂

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
Aldığımız ekran kartının garantisi vardı. Evet gümrükten geçirirseniz ama otomatik olarak vergi verirsiniz ama aynı zamanda garantisi devam etmiş olur. Biz öyle yapmadık. Bavuldan hiç çıkarmadan getirdik. Tabi buda garantisinin öldüğü anlamına geliyor. Fakat bayadır kullanıyorum sorun yok. Tr’den dha ucuza bulduğumuz için oradan almıştım. Gözümü yumdum ve garantisi hiç varolmamış gibi devam ettim 😂
QPWODKSOSMSKAOSLSJ teşekkrüler cvp için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom