Neler Yeni

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Volkan

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
tanıdıklarına bile para transferi yapabileceğin hiçbir hesabını kullandırmanı önermem.
Aile dişinda hiç birine yapmiyorum olur çok yakin arkadaşim sadece onun işi düştüyse öteki türlü yapmam zamaninda eth mining için benim cüzdanımı vermiştim paranin geldiği yeri biliyorsam sorun yok

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Almanya'dan bir arkadaşım para yollayacak ama 18 yaşımdan küçüğüm, nasıl alabilirim? (ailem arkadaşımı bilmiyor)
wise üzerinden papara ibanın varsa ona atabilir. paparaya atılıyor mu bilmiyorum ama yoksa başkasının ibanına da attırabilirsin herhangi bi bankaya.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Paranın nereden geleceği nasıl geleceği cok önemlidir. Örn. size bir miktar bir hesaptan geldi arkadaşınız attığını söylüyor veya borcunu bu hesap üzerinden ödediğini söylese bile (yüklü miktardan bahsediyorum ) gönderen ve gönderilen hesabın yasa dışı (kumar -terör -uygunsuz ticaret) vb. suçlardan yakalandığı takdirde veya takipte ise aynı sucu sizde işlemişsiniz veya suça ortak olduğunuzu savcılık iddaa edebilir aksini kanıtlamak ise gerçekten zor bir durum olabilir . (yaşanılmış bir hikayeden alıntı)

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Kripto hesabından parayı çekmek için yine banka kullanmayacak mı?
Banka hesabı varsa neden kripto ile göndersin? Onu anlayamadım

creqtive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus yaşar
Paranın nereden geleceği nasıl geleceği cok önemlidir. Örn. size bir miktar bir hesaptan geldi arkadaşınız attığını söylüyor veya borcunu bu hesap üzerinden ödediğini söylese bile (yüklü miktardan bahsediyorum ) gönderen ve gönderilen hesabın yasa dışı (kumar -terör -uygunsuz ticaret) vb. suçlardan yakalandığı takdirde veya takipte ise aynı sucu sizde işlemişsiniz veya suça ortak olduğunuzu savcılık iddaa edebilir aksini kanıtlamak ise gerçekten zor bir durum olabilir . (yaşanılmış bir hikayeden alıntı)
böyle bir duruma düşmemem için açıklama kısmına özel bir şey yazdırmama gerek var mı önlem için

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
ben baktım +18 yaş olmak gerekiyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 18 yaş istiyor komisyon önemli değil zaten
yoo ben yolluyor ne alaka 18 yaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoo ben yolluyor ne alaka 18 yaş
he bu arada paparasız da yaparsın istersen arkadaşın vpn açıp itemsatışa girecek sende önemsiz bir iteme 9999 tl isteyeceksin oda satın alacak ve para sana geçmiş olacak bu kadar basit.

Top Bottom