Çözüldü✓ Almanyadan ekran kartı getirtmek

efeklnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
Almanyadan ekran kartı getireceğiz. Ordan bir arkadaş bize satın alıp gönderecek 5070 veya 5070Tİ düşünüyorum mantıklı mı veya alternatif yol varmıdır

Almanyadan ekran kartı getireceğiz. Ordan bir arkadaş bize satın alıp gönderecek 5070 veya 5070Tİ düşünüyorum mantıklı mı veya alternatif yol varmıdır
olur niye olmasın sadece ürün gelirken kutusunu açın mümkünse o atmayacaksa onda kalsın kutusu öyle statik poşeti aç getir bozulursa o orda kalıcıysa garantiye de onla yollarsın garanti imkanında gitmemiş olur

olur niye olmasın sadece ürün gelirken kutusunu açın mümkünse o atmayacaksa onda kalsın kutusu öyle statik poşeti aç getir bozulursa o orda kalıcıysa garantiye de onla yollarsın garanti imkanında gitmemiş olur
Çok teşekkürler

Paket içleri belirtilmek zorunda ve gümrük ödenir. Bizim burada ( Türkiye ) gümrük Postanede peşin ve katalog fiyatından alınıyor. Ne olursa olsun. Gelirken kaçak sokmaya çalışsın.

Paket içleri belirtilmek zorunda ve gümrük ödenir. Bizim burada ( Türkiye ) gümrük Postanede peşin ve katalog fiyatından alınıyor. Ne olursa olsun. Gelirken kaçak sokmaya çalışsın.
Kusura bakmayın çok geç bakıyorum paket açık şekilde getirirse bunlar geçerli midir yani ürün benim dese

Kargoyla getiremezsin ülkeye girerken kendin getirebilirsin bir adet. Yok gizle yok kutuyu at yok sakla gibi yorumları dikkate alma direk kutusuyla 1 adet olmak kaydıyla getirme hakkın var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,140
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei
Geri