olur niye olmasın sadece ürün gelirken kutusunu açın mümkünse o atmayacaksa onda kalsın kutusu öyle statik poşeti aç getir bozulursa o orda kalıcıysa garantiye de onla yollarsın garanti imkanında gitmemiş olurAlmanyadan ekran kartı getireceğiz. Ordan bir arkadaş bize satın alıp gönderecek 5070 veya 5070Tİ düşünüyorum mantıklı mı veya alternatif yol varmıdır
Çok teşekkürlerolur niye olmasın sadece ürün gelirken kutusunu açın mümkünse o atmayacaksa onda kalsın kutusu öyle statik poşeti aç getir bozulursa o orda kalıcıysa garantiye de onla yollarsın garanti imkanında gitmemiş olur
Kusura bakmayın çok geç bakıyorum paket açık şekilde getirirse bunlar geçerli midir yani ürün benim desePaket içleri belirtilmek zorunda ve gümrük ödenir. Bizim burada ( Türkiye ) gümrük Postanede peşin ve katalog fiyatından alınıyor. Ne olursa olsun. Gelirken kaçak sokmaya çalışsın.
Kendi getirecekse kabiliyetlerini kullamsın. Kaçak soksun. Ben kargo ile gönderecek sanmıştım.Kusura bakmayın çok geç bakıyorum paket açık şekilde getirirse bunlar geçerli midir yani ürün benim dese
Burada PTT'de senden alırlar.Kargoyla gönderirse gümrük sorunu vs çıkarmı