Neler Yeni

Almanyadan Flipper Zero Alınır MI ?

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
Merhabalar herkese, Almanya'daki bir tanıdığım aracılığıyla Flipper Zero ve Wi-Fi Devboard getirtmek istiyorum 234 euro tutuyor kendi sitesinde 9500 lira gibi bir fiyata denk geliyor. Burada sadece cihazın kendisini 12 13 bin lira civarlarında satıyorlar. Uçakta vs. sıkıntı yaşar mı getiren arkadaş yoksa sorunsuzca getirebilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
sonsigma10
Merhabalar herkese, Almanya'daki bir tanıdığım aracılığıyla Flipper Zero ve Wi-Fi Devboard getirtmek istiyorum 234 euro tutuyor kendi sitesinde 9500 lira gibi bir fiyata denk geliyor. Burada sadece cihazın kendisini 12 13 bin lira civarlarında satıyorlar. Uçakta vs. sıkıntı yaşar mı getiren arkadaş yoksa sorunsuzca getirebilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
o ürünü sokabileceğini sanmıyorum gümrükten

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o ürünü sokabileceğini sanmıyorum gümrükten
valla hocam yd alışveriş siteleri önerenler var gümrükte sıkıntı yaşamazsınız diyorlar telegramda birisiyle konuştum sorun çıkmaz dedi bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ömer faruk
ben de getirmeyi düşünüyorum ama daha önce getirmiş biri ile iletişim kurma şansım olmadı getiren varsa bizi aydınlatsın

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Taşdemir
O nedir ne işe yarar onu söyleseydin keşke de ona göre yorum yapsaydık

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
O nedir ne işe yarar onu söyleseydin keşke de ona göre yorum yapsaydık
Hocam çeşitli yazılımları çalıştırmaya yarayan bazı parçaları içeren mini bir aygıt rfid sinyali kopyalama yapabiliyor kızılötesi sensörü var vs internetten daha detaylı bilgi alabilirsiniz benim amacım nereden tedarik edebileceğimi öğrenmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de getirmeyi düşünüyorum ama daha önce getirmiş biri ile iletişim kurma şansım olmadı getiren varsa bizi aydınlatsın
valla 2 gündür bunu araştırıyorum sürekli gidip letgodan 12 13 bin lira da vermek istemiyorum dolarla alınca yaklaşık 8 bin civarına denk geliyor fena kar koyuyorlar burada satanlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ömer faruk
Hocam çeşitli yazılımları çalıştırmaya yarayan bazı parçaları içeren mini bir aygıt rfid sinyali kopyalama yapabiliyor kızılötesi sensörü var vs internetten daha detaylı bilgi alabilirsiniz benim amacım nereden tedarik edebileceğimi öğrenmek

valla 2 gündür bunu araştırıyorum sürekli gidip letgodan 12 13 bin lira da vermek istemiyorum dolarla alınca yaklaşık 8 bin civarına denk geliyor fena kar koyuyorlar burada satanlar :)
daha önce raspberry pi için bi ton ıvır zıvır getirdim kimse bu ne demedi ama flipper zero biraz etiket bi malzeme olduğu için fark ederler mi diye bi şüphem var benim de

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
daha önce raspberry pi için bi ton ıvır zıvır getirdim kimse bu ne demedi ama flipper zero biraz etiket bi malzeme olduğu için fark ederler mi diye bi şüphem var benim de
Evet sosyal medyada çok fazla şey çıktı bazı yerler oyuncak etiketiyle gönderdiği için gümrükte çok sorun çıkmıyormuş ama şans işi gibi sanki. Ama birisinin üzerinde getirdiği şahsi cihazına kimsenin müdahale edeceğini sanmıyorum sanki kişi aracılığıyla almak daha mantıklı gibi.

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Taşdemir

Bı sorun olmaz herhalde kendi ülkendede satılıyorsa internet üzerinden bişey olmaz yurtdışından getiren birine sormak daha mantıklı olur

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Yaninda getiriyorsa atsın çantasına getirsin sorarlarsa bilgisayar parçası der geçer. Hiçbir problem olmaz.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege Beker
Bı sorun olmaz herhalde kendi ülkendede satılıyorsa internet üzerinden bişey olmaz yurtdışından getiren birine sormak daha mantıklı olur
Ürünün kendi resmi tedarikçisi yok serbest satıyorlar ürün donanımları gereği kötü amaçlar için kullanmaya da müsait sanki hack cihazıymış gibi bir damgası var sosyal medyada o yüzden biraz tereddüt oluşuyor insanda

Yaninda getiriyorsa atsın çantasına getirsin sorarlarsa bilgisayar parçası der geçer. Hiçbir problem olmaz.
bence de bir şey olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,176
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom