Neler Yeni

Almanyadan kuzenler figür kargo yollucak

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
beyler şimdi almanyadan kuzenler figür yollucak 4 tane sizce sıkıntı olurmu gümrükte vb şeylerde

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    214.8 KB · Hit: 64

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,737
İsim
Hacı
En garanti gelirken getirsin yanında.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
beyler şimdi almanyadan kuzenler figür yollucak 4 tane sizce sıkıntı olurmu gümrükte vb şeylerde
FIgürler inanılmaz pahalı. Ederi kesinlikle o paralar değil. Yerinde olsam ödeyecekleri 300 euroyu alırdım bu işi profesyonelce yapan insanlar var onlara istediğim şekilde 2 figürü 300 euroya çok rahat bastırırdım. Minato figürünün aynısını japonyada 3000 yene gördüm bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Zenmarket üzerinden bakabilirsin direkt japonyadan bu ürünleri tedarik ediyorlar uygun fiyata daha garanti şekilde bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FIgürler inanılmaz pahalı. Ederi kesinlikle o paralar değil. Yerinde olsam ödeyecekleri 300 euroyu alırdım bu işi profesyonelce yapan insanlar var onlara istediğim şekilde 2 figürü 300 euroya çok rahat bastırırdım. Minato figürünün aynısını japonyada 3000 yene gördüm bu arada.
Hocam ordan nasıl sipariş etcem fikrim yok bunun gümrüğü var takılırmı bilmem

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
John Smith
30 euro üstünü gümrükten ek masrafsız geçiremezsiniz ki buna kargo ücreti de dahil artık. Astarı yüzünü geçer, yapmayın.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Hocam ordan nasıl sipariş etcem fikrim yok bunun gümrüğü var takılırmı bilmem
gümrükte kesinlikle takılır ek vergi ödersin bence sen benim dediğim gibi yapmaya çalış hem daha büyük daha güzel figürün olur hem gümrükle uğraşmazsın

Top Bottom