K Kawaii sa 80+ Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 1 Cumartesi, 15:35 #1 Bütçe 45000 Ben almanyadan pc getirtecem ama yuksek bi sistem olsun da istiyorum ordaki fiyatlara cok hakim degilim nasil alsam uygun olur destek lazim
Ben almanyadan pc getirtecem ama yuksek bi sistem olsun da istiyorum ordaki fiyatlara cok hakim degilim nasil alsam uygun olur destek lazim
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2,861 Reaksiyon skoru 1,171 Cumartesi, 15:37 #2 TR Bütçen ile almanyadan pc getirtmek saçma olur. Euro kazanıp euro harcayarak getirtsen sıkıntı yoktu.
TR Bütçen ile almanyadan pc getirtmek saçma olur. Euro kazanıp euro harcayarak getirtsen sıkıntı yoktu.
K Kawaii sa 80+ Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 1 Pazar, 23:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xTURANN yazmış: TR Bütçen ile almanyadan pc getirtmek saçma olur. Euro kazanıp euro harcayarak getirtsen sıkıntı yoktu. Devamı için tıklayın... Kanka urun fiatlari arasinda 10k dan fazla oynama var sonuc olarak burda 60 70 klik urun burda 40 50 k aradi oluyor
xTURANN yazmış: TR Bütçen ile almanyadan pc getirtmek saçma olur. Euro kazanıp euro harcayarak getirtsen sıkıntı yoktu. Devamı için tıklayın... Kanka urun fiatlari arasinda 10k dan fazla oynama var sonuc olarak burda 60 70 klik urun burda 40 50 k aradi oluyor
eternal_snow 80+ Bronze Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 1,001 Reaksiyon skoru 496 Pazar, 23:55 #4 garantiye çok ihtiyacın olmayacak parçaları getir bence sadece, ram işlemci gibi , ekran kartını tr tercih ederim şahsen fark olsa da
garantiye çok ihtiyacın olmayacak parçaları getir bence sadece, ram işlemci gibi , ekran kartını tr tercih ederim şahsen fark olsa da