inanc098
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 196
- İsim
- asdfasf
Sorum başlıkta belirttiğim gibi PS5 ya da PC almayı planlıyorum. Geçen gün bilgisayarımı sattım 400 dolar + 500TL ye şuan 10400TL civarı bi param var. Başta bu paraya sistem toplayacaktım ancak bugün okulda neden ps5 almıyorum dedim. Hangisi daha mantıklıdır? İki kütüphanede de oyunlarım var baya büyük bir steam ve epic games kütüphanem ps5 de de arkadaşım ile kardeşlik sistemi yapacağız onunda arşivi baya büyük
PS5 alırsam 400€ luk versiyonu alacağım digital versiyon vergi iadesiyle baktığımda 320 euro oluyor sanırım, buda 5566TL yapıyor anlık ve geriye 4800TL kalıyor. Bu parayla da ilerde belki pc toplarım.
PS5 soruları:
P1) Vergi iadesi almak için illa kendim mi almalıyım yoksa almancı kuzenlerim alabiliyorlarmı?
P2) Getirirken gümrük vergisi çıkarırmı elimde getirsem kutusuz ya da kutulu?
Bilgisayar :
B1) Donanım arşivi yakında 9000TL civarı sistem yapabilir mi?
B2) Yaparsa ekran kartı ne olur?
B3) İşlemci Ryzen 5 ya da İ5 olma ihtimali? (Önceki işlemcim 5600G idi 6C 12T den aşşağısına düşmek istemiyorum)
PS5 alırsam 400€ luk versiyonu alacağım digital versiyon vergi iadesiyle baktığımda 320 euro oluyor sanırım, buda 5566TL yapıyor anlık ve geriye 4800TL kalıyor. Bu parayla da ilerde belki pc toplarım.
PS5 soruları:
P1) Vergi iadesi almak için illa kendim mi almalıyım yoksa almancı kuzenlerim alabiliyorlarmı?
P2) Getirirken gümrük vergisi çıkarırmı elimde getirsem kutusuz ya da kutulu?
Bilgisayar :
B1) Donanım arşivi yakında 9000TL civarı sistem yapabilir mi?
B2) Yaparsa ekran kartı ne olur?
B3) İşlemci Ryzen 5 ya da İ5 olma ihtimali? (Önceki işlemcim 5600G idi 6C 12T den aşşağısına düşmek istemiyorum)