Kutusuz bir şekilde getirebilir diye biliyorum.almanyada akrabam var ve yazları türkiyeye geliyor 15k ps5 slim alıcam ama türkiyeye getirebilir mi valize sığarsa
Kutusuz şekilde getirebilir 2k daha verip türkiyedende alabilirsin 17k civarına türkiyede satılıyor şuandaalmanyada akrabam var ve yazları türkiyeye geliyor 15k ps5 slim alıcam ama türkiyeye getirebilir mi valize sığarsa
kutulu bir halde getiremez mi ürünü? birde biraz baktığımda biletinizde konsolu gösterin elinizde getirebilirsiniz yazıyor öyle bir şey var mıKutusuz bir şekilde getirebilir diye biliyorum.
ancak 17kya satılanlar ithalatçı garantili diye biliyorumKutusuz şekilde getirebilir 2k daha verip türkiyedende alabilirsin 17k civarına türkiyede satılıyor şuanda
Kutusuz getiriyor genelde bu şekilde getirenler. Benim bildiğim kutulu getirilemediği. Yanlış bilgi vermek istemiyorum araştır bence iyice.kutulu bir halde getiremez mi ürünü? birde biraz baktığımda biletinizde konsolu gösterin elinizde getirebilirsiniz yazıyor öyle bir şey var mı
Açıklamaya baksanız keşke... (Hiç yorum olmadığı için ne kadar güvenilir bilemiyorum ama garantisi yoksa iade edebilirsin.)kutulu bir halde getiremez mi ürünü? birde biraz baktığımda biletinizde konsolu gösterin elinizde getirebilirsiniz yazıyor öyle bir şey var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ancak 17kya satılanlar ithalatçı garantili diye biliyorum
Kutulu getirilemiyor valizdede olsa takılıyorKutusuz getiriyor genelde bu şekilde getirenler. Benim bildiğim kutulu getirilemediği. Yanlış bilgi vermek istemiyorum araştır bence iyice.
Zaten güvenlikten geçerken elektronik bütün cihazları çıkarttırıyorlar çantalardan falan ya da kontrol ediyorlar.Kutulu getirilemiyor valizdede olsa takılıyor
kapalı kutu getiremezsin takılır. Bi o kadarda çıkarma parası ödersinkutulu bir halde getiremez mi ürünü? birde biraz baktığımda biletinizde konsolu gösterin elinizde getirebilirsiniz yazıyor öyle bir şey var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ancak 17kya satılanlar ithalatçı garantili diye biliyorum