baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Sonra niye Türkiye AB'ye giremiyor, sonra niye Türkiye'ye vize vermiyorlar. Aha işte.
Adamın yaptığını trdeki gençlerin yüzde 50 sinden fazlası elinde olsa yapar vermemeleri normal .Sonra niye Türkiye AB'ye giremiyor, sonra niye Türkiye'ye vize vermiyorlar. Aha işte.
Kardeşim illegal bir şeyi yapınca eline ne geçiyor? Bu devletler mal mı da sen ülkene geri dönemediğinde anlamayacaklar. Bu anca ülkemizin imajını lekeler.Adamın yaptığını trdeki gençlerin yüzde 50 sinden fazlası elinde olsa yapar vermemeleri normal .
almanyda kaçak yaşamak trde yaşamaktan iyidirKardeşim illegal bir şeyi yapınca eline ne geçiyor? Bu devletler mal mı da sen ülkene geri dönemediğinde anlamayacaklar. Bu anca ülkemizin imajını lekeler.
Kardeşim bana neee neden ülkemin imajını zedeliyorlar? 2 gün sonra da AB bizi almıyor diye ağlarsınızalmanyda kaçak yaşamak trde yaşamaktan iyidir
zedelemek çok umurlarında değil herkes daha iyi şartlarda yaşamak ister ellerindeki fırsatı değerlendirmişlerKardeşim bana neee neden ülkemin imajını zedeliyorlar? 2 gün sonra da AB bizi almıyor diye ağlarsınız
dönen 2 kişiyi merak ediyorum ne kafayla döndülerBen olsam bende kalırdım, sonra birini bulup evlenirdim![]()