Çözüldü✓ Almayı Düşündüğüm Sistem Nasıl?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda PC tekrar toplamayı düşünüyorum lakin karar vermiş değilim. İtopya'dan şu şekilde parçaları ekledim görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda PC tekrar toplamayı düşünüyorum lakin karar vermiş değilim. İtopya'dan şu şekilde parçaları ekledim görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

Geçen sene 15 e şu aralar da 20 ye max 25 e toplanır. Fiyat 4060 lı bir sistem için çok yüksek ddr4 ve 5 te de Intele bulaşma

tavsiye verebileceğin bir sistem var mı karderşim
Geçen sene 15 e şu aralar da 20 ye max 25 e toplanır. Fiyat 4060 lı bir sistem için çok yüksek ddr4 ve 5 te de Intele bulaşma
Tavsiye verebileceğin sistem var mı kardeşim.

Gören arkadaşlar sana yardımcı olurlar çok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sistem buldum daha iyi anlayan arkadaşlar hangisi mantıklı ise size yardımcı olurlar acele etmeyin

Son düzenleme:
Gören arkadaşlar sana yardımcı olurlar çok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sistem buldum daha iyi anlayan arkadaşlar hangisi mantıklı ise size yardımcı olurlar acele etmeyin
tavsiyen için teşekkür ederim kardeşim ama artık amd ekran kartlarını kullanmak istemiyorum başka tavsiyen varsa onları da kontrol edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,286
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri