taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Mouse fiyatı zaten uygun o fiyatlardan çok düşeceğini sanmam kalitesi ve ederi o.
ben 500 600 daha çıkıp amazondan aoc 24g2sp almayı düşünüyorum hocam hem asansör pivot falanda var renkleride çok iyi diyorlar arada ölü pikselli gelebiliyormuş ama amazon iade ve değişim konusunda iyi diyorlar bakalım belki yarın daha iyi monitörler daha ucuza indirime girer bekleyelimÖnerir misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyat bandına başka iyi dediğiniz bir monitör varsa değerlendiririm hocam.
Hocam indirimler 00:01'de mi başlayacak yoksa 20:00'da mı? Ben tam olarak bilmiyorum o yüzden sordum.ben 500 600 daha çıkıp amazondan aoc 24g2sp almayı düşünüyorum hocam hem asansör pivot falanda var renkleride çok iyi diyorlar arada ölü pikselli gelebiliyormuş ama amazon iade ve değişim konusunda iyi diyorlar bakalım belki yarın daha iyi monitörler daha ucuza indirime girer bekleyelim
24 kasım diyorlar o yüzden ertesi gün başlar benceHocam indirimler 00:01'de mi başlayacak yoksa 20:00'da mı? Ben tam olarak bilmiyorum o yüzden sordum.
Hocam kendim kullanmadım ama forumda biraz aratırsan görürsün kullananların nerdeyse hepsi memnun. Mikrofon kalitesi çok beğeniliyor ses kalitesi de aynı şekilde.Önerir misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyat bandına başka iyi dediğiniz bir monitör varsa değerlendiririm hocam.