Evet hocam kargolanmadan iptal ettikSizin ürün hiç yola çıkmamıştı değil mi
dün iki kişi daha almış kafayı yersin
Alıntıyı görüntüle
Ben varım benim kargo halla gümrükteGençler içerde parası kalan var mı benden başka?
Kaldırdım dolandırıcı almayın yazdığım için kimse almaz demiştim o da örnek olarak dursun diye kaldırmamıştımKonudan link artık kaldırılmalı.
AliExpress bu konularda çok iyi her zaman haklı ise alıcı taraftarı davranıyor bu olay AliExpress te gerçekleşmiş olsaydı iptal etmem endişe duymaz sonuna kadar beklerdimBenzer bir şeyi yıllar önce ben Aliexpress'te yaşadım. Gönderilen kargoyu haftalarca takip etmiştim, bırakın ilin, ilçenin aynı olmasını, ad soyad baş harfleri ve sokak bile aynıydı. Ptt teslim edildi mesajı attıktan sonra (tabii ki bana teslim edilmemişti), dağıtım merkezine gittim. Oradan kargoyu teslim eden personeli aradılar, ad soya baş harfleri benimle aynı bir kadına teslim edildiğini, kadının sürekli Aliexpress'ten ürün aldığını ve çanta olduğunu söyledi.
Bunun üzerine Aliexpress'te dispute açıp müşteri hizmetleri ile görüşmüş, sonrasında Enpara'ya harcama itirazında bulunmuştum, Aliexpress olayı çözene kadar Finansbank ödememi iade etmişti.
İade işlemlerini farklı bir nedenden başlattıysanız iade kısmında ürününe tıklayınca sağ altta Geri ödemeyi kontrol et kısmına tıklayınca nedenini değiştirebiliyorsunuzif you want cancel the order, please click " items are now not required" Bana böyle yazmış satıcı da benim ürün halla kargoda gümrükte kalmış sahte olan