Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
Beyler ilk paramızı alalım da satıcı sulandırmaya çalışıyor

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
Gençler içerde parası kalan var mı benden başka?

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
dün iki kişi daha almış kafayı yersin
1707901396944.png

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
Benzer bir şeyi yıllar önce ben Aliexpress'te yaşadım. Gönderilen kargoyu haftalarca takip etmiştim, bırakın ilin, ilçenin aynı olmasını, ad soyad baş harfleri ve sokak bile aynıydı. Ptt teslim edildi mesajı attıktan sonra (tabii ki bana teslim edilmemişti), dağıtım merkezine gittim. Oradan kargoyu teslim eden personeli aradılar, ad soyad baş harfleri benimle aynı bir kadına teslim edildiğini, kadının sürekli Aliexpress'ten ürün aldığını ve çanta olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Aliexpress'te dispute açıp müşteri hizmetleri ile görüşmüş, sonrasında Enpara'ya harcama itirazında bulunmuştum, Aliexpress olayı çözene kadar Finansbank ödememi iade etmişti.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Geri ödeme tamamlandı kurtardık çok şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geri ödeme tamamlandı kurtardık
Benzer bir şeyi yıllar önce ben Aliexpress'te yaşadım. Gönderilen kargoyu haftalarca takip etmiştim, bırakın ilin, ilçenin aynı olmasını, ad soyad baş harfleri ve sokak bile aynıydı. Ptt teslim edildi mesajı attıktan sonra (tabii ki bana teslim edilmemişti), dağıtım merkezine gittim. Oradan kargoyu teslim eden personeli aradılar, ad soya baş harfleri benimle aynı bir kadına teslim edildiğini, kadının sürekli Aliexpress'ten ürün aldığını ve çanta olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Aliexpress'te dispute açıp müşteri hizmetleri ile görüşmüş, sonrasında Enpara'ya harcama itirazında bulunmuştum, Aliexpress olayı çözene kadar Finansbank ödememi iade etmişti.
AliExpress bu konularda çok iyi her zaman haklı ise alıcı taraftarı davranıyor bu olay AliExpress te gerçekleşmiş olsaydı iptal etmem endişe duymaz sonuna kadar beklerdim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
if you want cancel the order, please click " items are now not required" Bana böyle yazmış satıcı da benim ürün halla kargoda gümrükte kalmış sahte olan

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Arif Çelebi
if you want cancel the order, please click " items are now not required" Bana böyle yazmış satıcı da benim ürün halla kargoda gümrükte kalmış sahte olan
İade işlemlerini farklı bir nedenden başlattıysanız iade kısmında ürününe tıklayınca sağ altta Geri ödemeyi kontrol et kısmına tıklayınca nedenini değiştirebiliyorsunuz

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
dhgatein itibarını yerlebir ettin dolandırıcısın dedim ben onurlu adamın diyor. dedim madem onurlusun projektörümü gönder. dhgate seni şikayet edeceğim

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Melih Baygör
başka youtuber lara nasıl ulaşabilirim diye soruyor. Daha fazla dolandırıcılık yapacak adi. Dedim bedava ürün gönder ben reklamını yaparım. Cevap yazmadı daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,436
Üyeler
164,840
Son üye
slhyldz
Top Bottom