Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Benim iade yatmış arkadaşlar bankalarınızı kontrol edebilirsiniz
Daha iadeyi başlatamayan ben kargo yeni teslim edilmiş gözüküyor bakalım neler olacak kargo firmasıda ürünün yanlış olduğuna dair belgeleri atmadı zaten ama ismin yanlış olduğuna dair kanıtım var

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Daha iadeyi başlatamayan ben kargo yeni teslim edilmiş gözüküyor bakalım neler olacak kargo firmasıda ürünün yanlış olduğuna dair belgeleri atmadı zaten ama ismin yanlış olduğuna dair kanıtım var
kargo teslim edilmiş ama sana değil

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Satıcı ürünü gönderdikten sonra 5 gün içinde anlaşmazlık açılamaz ne saçma bi kural şimdide 5 gün bekle diyor bana

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Melih Baygör
firma 11 gün içerisinde kargoya vermezse iade oluyordu değil mi arkadaşlar? arkadaşım ücret iadesi talebini iptal etmişti şuan geri ödeme talebi açamıyor. 14 şubat tarihindeki otomatik geri ödeme de yapılmadı bu yüzden. firmadan mı yoksa dhgate ten mi talep etmeli bu durumda? ya da başka bir yolu var mıdır?

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
1996
firma 11 gün içerisinde kargoya vermezse iade oluyordu değil mi arkadaşlar? arkadaşım ücret iadesi talebini iptal etmişti şuan geri ödeme talebi açamıyor. 14 şubat tarihindeki otomatik geri ödeme de yapılmadı bu yüzden. firmadan mı yoksa dhgate ten mi talep etmeli bu durumda? ya da başka bir yolu var mıdır?
Evet 11 gün beklemesi gerek diğer türlü satıcıya mesaj atsın insafına kalırsa artık. Ben iade işlemini yaptım onaylandı para geri yattı şükür.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Melih Baygör
Evet 11 gün beklemesi gerek diğer türlü satıcıya mesaj atsın insafına kalırsa artık. Ben iade işlemini yaptım onaylandı para geri yattı şükür.
Benim iade geri yattı. Hatta kur farkından sanıyorum daha yüksek bir rakam iade oldu. arkadaşta sıkıntı var.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Arif Çelebi
Satıcı ürünü gönderdikten sonra 5 gün içinde anlaşmazlık açılamaz ne saçma bi kural şimdide 5 gün bekle diyor bana
Valla hocam canlı destek falanda çok uğraştırdı beni para yatınca hesabı direkt sildim bir dahada bilmediğim siteden alışveriş yapmam

predator

80+ Silver
Benimkide kargoya çıkmış...... Napacağız?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Benimkide kargoya çıkmış...... Napacağız?
Valla benimki teslim edildi sahte olan yere mail attım cevap gelmedi canlı destekle iletişime geçmeyede vakit olmadı anlaşmazlık açmak için de 5 gün beklemem gerekiyormuş

predator

80+ Silver
Valla benimki teslim edildi sahte olan yere mail attım cevap gelmedi canlı destekle iletişime geçmeyede vakit olmadı anlaşmazlık açmak için de 5 gün beklemem gerekiyormuş
DHgate iyi diyen ve önerene büyük bir kazık lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,682
Üyeler
167,181
Son üye
BloodMoonTR
Top Bottom