hocam siz fedex ile iletişim kurabilir misiniz?7 parça diyor ve 229 lb baktım 122kg diyor neler oluyor hiç anlamış değilim sitedede 7 parça yazıyor hepsinin ayrı kodu var ve bir tane de ana takip kodu var @yec44 sizde nasıl tek parça mı
hocam siz fedex ile iletişim kurabilir misiniz?7 parça diyor ve 229 lb baktım 122kg diyor neler oluyor hiç anlamış değilim sitedede 7 parça yazıyor hepsinin ayrı kodu var ve bir tane de ana takip kodu var @yec44 sizde nasıl tek parça mı
Deneyeyim tr desteği varmı ki en kötü yd desteğine yazarım elimezde kanıt var en kötü ne olabilirki gideyimde herşeyin ekran görüntüsünü alayımhocam siz fedex ile iletişim kurabilir misiniz?
takip kodlarîndaki adresler bizim ama aynı ilçe yani tesadüf olamaz gibi o sayılıyorsa doğrulama olarak adamlar bana fazla vergi ödesin diye 122kg girdilerse bilemem ama satıcıya bi faydası olmaz bence niye yapsınkiArkadaşlar eskiden aliexpress de sizin il ve ilçenize gönderilen başka kargoların kodlarını sisteme girerek dolandırıcılık yapmaya çalışan satıcılar oluyordu bu da onlardan olabilir, çin menşeili bir satıcının ingiltere ve amerika dan kargo yapması olasılığı aşırı derecede düşük çünkü bu satıcının kaç adet deposu olabilir ve en az 4-5 kat daha fazla gönderi ücreti ödemesi gerekir bu sebeple siparişi kargoda gözüken arkadaşlar kargo şirketinin müşteri hizmetlerine bağlanıp kargonun kendi adına geldiğini ve adresi doğrulaması yapmasını öneririm.
Hayır hocam doğrulama için o yeterli değil, kargo takip kodları bir algoritma ile üretiliyor bunlar için yazılan botlar rastgele ürettikleri takip kodlarını kontrol edip gerçek postaları buluyorlar ve teslimat adreslerine göre ayırıyorlar, buradan da sizin adresinize yakın olan kodu size paylaşıyorlar.takip kodlarîndaki adresler bizim ama aynı ilçe yani tesadüf olamaz gibi o sayılıyorsa doğrulama olarak
almaTam sipariş verecektim yorumları gördüm, alıyım mı?