Şimdi bakayım dedim benimki amerikadan geliyor nasıl oluyor acaba bu aynı yerden aldık şu an tennessee de benim kargo 4 gün sonrada teslim edilecek gözüküyorfedex in sitesine yazdım takip numarasını gercekten var. ingiltewreden istanbula geliyor
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağırlık bilgileri tutuyor Alıntıyı görüntüle
valla gelirse eşe dosta ARKADASA CEKERİM BEDAVA RESMEN
adresi çin seçince kargo gönderilemiyor o ülkeye diyor.
kargom suan burada Alıntıyı görüntüle
inşallah öyle bir şey olmaz. Ki oldu diyelim itiraz ederim ne yapayım. malzemenin fiyatı belli. vergilendirme düzenide belli. biraz ugrasırız. ama bizden önce alanlar var onlardan belli olur durum.Hocam vergi çıkacak her türlü. Önemli olan ne kadar çıkacağı. Sıkıntı şu ki dhgate’den alışveriş yapan türklerin bazılarına ürün fiyatından daha yüksek vergi çıkmış.
30 k saatten fazlaArkadaşlar bu cihazların kullanım süreleri ne kadar yani bir ömürü vesaire var mı örneğin televizyon gibi günlük 4-5 saat kullanılırsa ne olur?
Abd den 4 günde teslim özel jet ile gelmiyorsa imkansız gibiŞimdi bakayım dedim benimki amerikadan geliyor nasıl oluyor acaba bu aynı yerden aldık şu an tennessee de benim kargo 4 gün sonrada teslim edilecek gözüküyor
10 şubatta çıkmış ama yola dediği gibi gelirse çok şaşırırım30 k saatten fazla
Abd den 4 günde teslim özel jet ile gelmiyorsa imkansız gibi
Hdmi ile bağlanan uydu alıcısı ise oluyordur tahminimce ama emin değilim evde bu modelin alt modeli var onla bir deneyeyim akşamPeki bunu TV niyetine kullanabilir miyiz uydu alıcısı bağlasak ona göre alacağım?
Bunlar rastgele kod girmiş gibi geliyor bana. Bende eryamandayım hocam. Komşu sayılırız.7 parça diyor ve 229 lb baktım 122kg diyor neler oluyor hiç anlamış değilim sitedede 7 parça yazıyor hepsinin ayrı kodu var ve bir tane de ana takip kodu var @yec44 sizde nasıl tek parça mı
İptal mi etsek acep bir iş dönüyorBunlar rastgele kod girmiş gibi geliyor bana. Bende eryamandayım hocam. Komşu sayılırız.
bir dolandırıcılık var ama nasıl yapıyor? alanlar da hep abd bayragı ve ingiliz bayrağı var gözüküyordu.10 şubatta çıkmış ama yola dediği gibi gelirse çok şaşırırım
dsdsadas hocam artık sipariş gelince depo olarak siz gönderirsiniz. dolandırlıyoruz diyecem ama fedexi nasıl karıştırıyor7 parça diyor ve 229 lb baktım 122kg diyor neler oluyor hiç anlamış değilim sitedede 7 parça yazıyor hepsinin ayrı kodu var ve bir tane de ana takip kodu var @yec44 sizde nasıl tek parça mı
Valla anlamadım kimle iletişime geçsek acaba bana ayrı yerlerden gelmesi saçma geldibir dolandırıcılık var ama nasıl yapıyor? alanlar da hep abd bayragı ve ingiliz bayrağı var gözüküyordu.
dsdsadas hocam artık sipariş gelince depo olarak siz gönderirsiniz. dolandırlıyoruz diyecem ama fedexi nasıl karıştırıyor