Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Yani,şimdi neden Rte ile bunu kıyaslıyosunki Atatürk olmasa Türkiye cumhuriyeti kurulmamıs olurdu belkide.Tamam Atatürk iyi bir lider ama sadece o savaşmadı ya,o vatanı kurtarmak uğruna kan döken 100binlerce şehidimiz bunlarıda unutmamak lazım.Böyle kişilere ayar oluyorum acaba Atatürk olmasa r*e olacak mıydı?
Dedim hangi sayfa prim kasıyor yine, görünce şaşırmadım.
Aynen öyleGenç Kemalist tarzı sayfalardan nefret ediyorum. Atatürk'ü tabii ki savunurum ama şu genç Kemalistlerden nefret ediyorum, sanalda şöyle vatanım için ölürüm diyip kuru sıkı sesi duyunca 2.80 uzayan tipler bunlar yine prim peşindeler şaşırdık mı? HAYIR.
Başka sayfada yok ki bu kadar şey paylaşan :/Genç Kemalist tarzı sayfalardan nefret ediyorum. Atatürk'ü tabii ki savunurum ama şu genç Kemalistlerden nefret ediyorum, sanalda şöyle vatanım için ölürüm diyip kuru sıkı sesi duyunca 2.80 uzayan tipler bunlar yine prim peşindeler şaşırdık mı? HAYIR.
9 Yaşındasın kemalizmi Atatürk üzerinden prim yapıp yıllarca para yiyen Teroristlere yaltaklık yapan bir dengesize tapıp bide üzerine nefret ediceksin ilginç..Şöyle sayfalar yüzünden kemalizmden nefret edeceğiz
Bu sayfası Instagram üzerindeki en boş paylaşım yapan sayfalardan. İşi gücü prim, bunun paylaştıklarından medet umma.Başka sayfada yok ki bu kadar şey paylaşan :/