Alt Coin Araştırması

LEO0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
Bu coinmarketcap deki etiketler kısmı ne kadar doğru? Ekibi gerçekten bu projeleri yapıyormu yoksa sosyal medyada popüler etiketlenmiş bilgilermi? Bilgisi olan varmı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-05-28 100900.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-28 100900.png
    45.6 KB · Hit: 89
  • Ekran görüntüsü 2024-05-28 100833.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-28 100833.png
    24.1 KB · Hit: 87
Bu coinmarketcap deki etiketler kısmı ne kadar doğru? Ekibi gerçekten bu projeleri yapıyormu yoksa sosyal medyada popüler etiketlenmiş bilgilermi? Bilgisi olan varmı?
Matrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0
Matrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.
yeni girdim bende matrix e bide soul var 2 sine güveniyorum

Binencede var mı

Arkadaşlar selamlar, bu Matrix ve soula girsek ne kadar sürede karşılık alırız tahmini.

Bunu söylemek zor ama büyük ihtimalle önümüzde Yaz ve bahar aylarında boga yaşanıcak bitcoin yükselir bu da altcoinlere yansır benim tahminim bu şekilde
Katılıyorum, hiçbir şey kesin değil ancak önümüzde bir altcoin boğası olacak gibi gözüküyor. O zaman bu ve diğer coinler yükselir, projesi olan ve topluluğu olan coinler daha çok yükselir tabi.

Geri