- Reaksiyon skoru
- 116
Matrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.Bu coinmarketcap deki etiketler kısmı ne kadar doğru? Ekibi gerçekten bu projeleri yapıyormu yoksa sosyal medyada popüler etiketlenmiş bilgilermi? Bilgisi olan varmı?
yeni girdim bende matrix e bide soul var 2 sine güveniyorumMatrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.
Hayırlı olsun hocamyeni girdim bende matrix e bide soul var 2 sine güveniyorum
SAOLUNHayırlı olsun hocam
GATEO DA VARBinencede var mı
Bunu söylemek zor ama büyük ihtimalle önümüzde Yaz ve bahar aylarında boga yaşanıcak bitcoin yükselir bu da altcoinlere yansır benim tahminim bu şekildeArkadaşlar selamlar, bu Matrix ve soula girsek ne kadar sürede karşılık alırız tahmini.
Katılıyorum, hiçbir şey kesin değil ancak önümüzde bir altcoin boğası olacak gibi gözüküyor. O zaman bu ve diğer coinler yükselir, projesi olan ve topluluğu olan coinler daha çok yükselir tabi.Bunu söylemek zor ama büyük ihtimalle önümüzde Yaz ve bahar aylarında boga yaşanıcak bitcoin yükselir bu da altcoinlere yansır benim tahminim bu şekilde
Maksimum 1 seneArkadaşlar selamlar, bu Matrix ve soula girsek ne kadar sürede karşılık alırız tahmini.