Neler Yeni

Alt coinleri hep kaçırıyoruz

SetupKey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Akçay
Selamlar, birden patlayan coinleri hep kaçırıyorum. bir sürü cripto sayfasono twitter hesaplarını takip ediyorum ama bir türlü ya yetişemiyorum yada denk gelmiyor yada çok geç haberimiz oluyor ama kimi insan neyin nasıl patlıcağını sanki kendi hazırlamış gibi yatırım yapabiliyolar bunların nerden haberi oluyor. Birde coin tavsiyesi olan varmı zengin bütçemiz yok 10 dolar bile artık fazla para geliyor. 10 doları 100 dolar yapsam bereket versin.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Selamlar, birden patlayan coinleri hep kaçırıyorum. bir sürü cripto sayfasono twitter hesaplarını takip ediyorum ama bir türlü ya yetişemiyorum yada denk gelmiyor yada çok geç haberimiz oluyor ama kimi insan neyin nasıl patlıcağını sanki kendi hazırlamış gibi yatırım yapabiliyolar bunların nerden haberi oluyor. Birde coin tavsiyesi olan varmı zengin bütçemiz yok 10 dolar bile artık fazla para geliyor. 10 doları 100 dolar yapsam bereket versin.
Haber sayfaları ile bir şey yapamazsın kendin incelemelisin coin potansiyelini kendince grafik kurmalısın o dedigin kişiler 1 coin degil 5-6 coine yatırım yapıyorlar 1 patlıyor

SetupKey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haber sayfaları ile bir şey yapamazsın kendin incelemelisin coin potansiyelini kendince grafik kurmalısın o dedigin kişiler 1 coin degil 5-6 coine yatırım yapıyorlar 1 patlıyor
cevabın için teşekkürler🙏

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Minimum işlem 10 dolar ve bütçesi az olanlar için zor oluyor. Çünkü hangi coinin ne zaman uçacağı belli olmuyor. O yüzden uçma potansiyeli olan birkaç coini alıp bekletmek gerekiyor. Şansına bütçen yetmediği için alamadığın coin patlıyor gidiyor genelde..

SetupKey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minimum işlem 10 dolar ve bütçesi az olanlar için zor oluyor. Çünkü hangi coinin ne zaman uçacağı belli olmuyor. O yüzden uçma potansiyeli olan birkaç coini alıp bekletmek gerekiyor. Şansına bütçen yetmediği için alamadığın coin patlıyor gidiyor genelde..
aynen öyle şimdi gate.io dan bakıcam daha denemedim ama 10 dolardan az da işlem yaptırıyormuş.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Borsadaki her hareketi yakalayamazsın. Yakalasan bile bir yerde çıkman gerekir. Aldın diyelim 2 ye 3 e 5 e katladı satmadın diyelim aldığın yere döndü. Ya da sattın biraz daha katladı. Dipten alıp tepede bırakamazsın. O hayallerle yaşamayın. Kimse yapamıyor onu

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Borsadaki her hareketi yakalayamazsın. Yakalasan bile bir yerde çıkman gerekir. Aldın diyelim 2 ye 3 e 5 e katladı satmadın diyelim aldığın yere döndü. Ya da sattın biraz daha katladı. Dipten alıp tepede bırakamazsın. O hayallerle yaşamayın. Kimse yapamıyor onu
Ayn şansa kaliyor biraz ve açgözlülük diye biliriz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şu an Metaverse coinleri hype oldu. O coinlere bakabilirsin. Metaverse coin list yazarsan çıkacaktır. Mesela Binance'te Mana, Sand, Enj coinler 2-3 günde 2-3 kat gittiler. Facebook ismini Meta yapmasıyla patladı bu coinler. Sürekli gündemi takip etmen lazım iyi para kazanmak istiyorsan hype nerde sen orada olacaksın.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Olay basit. Elon Musk'ın Twitter'ı hackle. Uçmasını istediğin coini profiline falan yaz. 3 saniye bekle. Zenginliğin tadını çıkar.

SetupKey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Akçay
"Dipten alıp tepede bırakamazsın." böyle bir konudan yada hayalden bahsettimi nerden çıkardın. balinaların yapabileceği şey zaten o satınca yada alınca birşeyleri değiştirecek kadar elinde para olması lazım. onun hayalini kuran varsa zaten iyi şanşlar

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Şu an Metaverse coinleri hype oldu. O coinlere bakabilirsin. Metaverse coin list yazarsan çıkacaktır. Mesela Binance'te Mana, Sand, Enj coinler 2-3 günde 2-3 kat gittiler. Facebook ismini Meta yapmasıyla patladı bu coinler. Sürekli gündemi takip etmen lazım iyi para kazanmak istiyorsan hype nerde sen orada olacaksın.
@SetupKey Seninle aynı mantık bende şuan şu MANA'yı kaçırdığıma çok üzgünüm bazen biraz şanslı olmak ama yinede tecrübe edinip devamlı takip etmek gerekiyor.

SetupKey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Akçay
@SetupKey Seninle aynı mantık bende şuan şu MANA'yı kaçırdığıma çok üzgünüm bazen biraz şanslı olmak ama yinede tecrübe edinip devamlı takip etmek gerekiyor.
aynen meta coinlerine bakmıştım o sırada bütçe yokstu hesapda alamadım MANA fırladı şimdi o üzdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom